19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αντιμέτωπη με την ερωμένη του άντρα της – ο άγνωστος Βρεττάκος εμφανίζεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι χρήστες του Twitter ήδη μαντεύουν τις….κατάρες της Χάιδως. Ο Ιάκωβος Βρεττάκος έρχεται κρυφά στη Μάνη και μαθαίνει ότι έχει συμβεί με την ανηψιά του. 

Το έλα να δεις έχει να γίνει με τη Χάιδω στο αποψινό επεισόδιο (1/11/21) της Γης της ελιάς, αφού έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την ερωμένη του άντρας της και εκείνη της αποκαλύπτει ότι ο συγχωρεμένος είχε σκοπό να τη χωρίσει και να πάει στο Γύθειο να ζήσει μαζί της. Το Twitter, πάντως, έχει ήδη αρχίσει να μαντεύει πιθανές κατάρες που πρόκειται να ρίξει η Χάιδω στη γυναίκα που τα είχε με τον άντρα της και περιμένει πώς και πώς να δει την αντίδρασή της.

Γη της ελιάς: Τα μυστικά του Ισίδωρου βγαίνουν στο φώς- H μαμά της Αθηνάς απειλεί τον Δημήτρη

Μεγάλη η ταραχή για τη Χάιδω

Μετά τη συνάντηση και τις αποκαλύψεις για το ανήθικο παρελθόν του άντρας της, η Χάιδω (Στέλα Φυρογένη) επιστρέφει στην Αρεόπολη συντετριμμένη και γυρεύει παρηγοριά στον Λυκούργο. Εκείνος, όμως, την ταράζει ακόμη περισσότερο με αυτά που της λέει! Ο Λυκούργος δεν κρατά την υπόσχεση που έδωσε στον αστυνόμο Κουράκο και αποκαλύπτει στη Χάιδω ότι ο άντρας της ήταν μπλεγμένος με εμπόριο ναρκωτικών και ότι ο φόνος ήταν αντίποινα για μια άλλη δολοφονία που είχε οργανώσει ο άντρας της. 

Η μεγάλη επιστροφή και η συμμαχία Ιάκωβου – Μυρτάλης

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει απόψε το τηλεοπτικό κοινό, αφού η επιστροφή του Ιάκωβου Βρεττάκου από την Ισπανία είναι γεγονός. Ο αδελφός του Ισίδωρου και της Ιουλίας γυρίζει για πάντα στη Μάνη, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Η εμφανισή του, αρχικά, θα μείνει μυστική, με τον μοναδικό ανθρωπο που γνωρίζει για την άφιξή του, να είναι ο Λυκούργος. Μόλις συναντηθούν οι δύο άντρες, ο Λυκούγος τον ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει σχετικά με τη διαθήκη του Ιπποκράτη και τον αγώνα που δίνει η Μυρτάλη για να διεκδικήσει όλα όσα της ανήκουν.

 

Ο Ιάκωβος εκδηλώνει την επιθυμία του να γνωρίσει την ανιψιά του, τη Μυρτάλη, και μόλις γίνει αυτό, η σκηνή θα συγκινήσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Θείος και ανιψιά έρχονται πολύ κοντά και εκείνος της υπόσχεται να παλέψουν μαζί στον δικαστικό της αγώνα. Μια νέα συμμαχία έρχεται, λοιπόν, στη Γη της ελιάς, με οδηγό τον δικηγόρο Λυκούργο. Αυτό, βέβαια, δε θα αρέσει καθόλου στον Ισίδωρο και τον Μάνο, οι οποίοι δε χαίρονται καθόλου με αυτή την επιστροφή… Όπως φαίνεται, ο Ιάκωβος επέστρεψε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μια για πάντα.

Δες στη photo gallery τα χιουμοριστικά tweets του κοινού για τη Χάιδω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό