20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γερονικολού: Η σπάνια φωτό με τον Τσιμιτσέλη! Το φιλί και η απίστευτη ευχή για τα γενέθλιά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού των οποίων το love story ξεκίνησε όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Bachelor, μένουν εδώ και καιρό μαζί και είναι τρισευτυχισμένοι.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα που ο ηθοποιός γιορτάζει τα γενέθλιά του, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση. Η ηθοποιός πόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία του δίνει ένα φιλί και σημειώνει στη λεζάντα της: «Κάθε Μέρα Γιορτή#απότημέραπουσεγνώρισα #birthdayman», έγραψε με τους επώνυμους φίλους τους ζευγαριού να κάνουν like και να δίνουν τις δικές τους ευχές.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί

Οι δυο τους ήρθαν κοντά μετά το χωρισμό του ηθοποιού από την Βάσω Λασκαράκη και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους αφού κανένας από τους δυο δεν ήθελε να την εκθέσει στα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο ο έρωτας τους αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media κι ένα hashtag κοινό που έβαζαν σε κάθε φωτογραφία που ανέβαζαν.

Αμέσως μετά τόσο η Κατερίνα όσο και ο Γιάννης θεώρησαν άσκοπο να το κρατούν κρυφό αφού οι φήμες είχαν ήδη κυκλοφορήσει με… αποδείξεις! Την αρχή έκανε ο ηθοποιός ο οποίος τότε είχε μιλήσει για τη σχέση τους και μετά ήρθαν και οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

«Προς το παρόν δεν έρχεται γάμος. Αυτά γίνονται μέσα από την πάροδο του χρόνου, με την τριβή. Προκύπτουν. Δεν είμαι από τα άτομα που θα το σχεδιάσουν και θα σου πουν σε δύο χρόνια θα συμβεί αυτό», είχε δηλώσει ο ηθοποιός απαντώντας στο ενδεχόμενο του γάμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό