20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γερμανικό ξέσπασμα, βέλγικα νεύρα και βολικό Χ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι 3 στοιχηματικές προτάσεις του BetMarket.gr από τη σημερινή ημέρα.

Το Βέλγιο δεν έχει πείσει σε κανένα από τα δύο ματς που έχει δώσει, ενώ το κλίμα στο εσωτερικό του μυρίζει… μπαρούτι! Στο αγωνιστικό κομμάτι είδαμε αρκετά θέματα στα μετόπισθεν και μία άμυνα αρκετά αργή στις αντιδράσεις της. Ο άσος του 2,72.

Φημολογείται πως μετά το ματς υπήρξε τσακωμός ανάμεσα στους Βερτόγκεν, Αζάρ και Ντε Μπρόινε, με τον Λουκάκου να μπαίνει στη μέση για να μην ανάψουν παραπάνω τα αίματα. Ο λόγος ήταν η κριτική του Βερτόγκεν προς του δύο συμπαίκτες του, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον επιθετικό τομέα. Επίσης, φήμες λένε πως ο Ντε Μπρόινε δεν μιλιέται με τον Κουρτουά εδώ και μεγάλο διάστημα, ενώ υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον Αζάρ και τον Τροσάρντ. Ο τεχνικός Μαρτίνεθ έσπευσε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα λέγοντας πως υπήρξαν εντάσεις αλλά τίποτα παραπάνω, ενώ όσον αφορά τις εμφανίσεις της ομάδας του τα έριξε όλα στον ψυχολογικό τομέα.

Στη Γερμανία λογικά αρκεί μια νίκη απέναντι στην Κόστα Ρίκα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Υπάρχει όμως και το σενάριο ισοπαλίας στο Ισπανία-Ιαπωνία, που φέρνει ισοβαθμία στους 4 πόντους για Γερμανία και Ιαπωνία. Σημαντικό πως τα κριτήρια ισοβαθμίας έχουν να κάνουν με τα γκολ, έτσι οι Γερμανοί θα πρέπει να καλύψουν το -1 από τους Ιάπωνες.

Ο Φλικ σκέφτεται σχήμα με καθαρό 9αρι, καθώς είδε αποτελεσματικότητα όταν το χρησιμοποίησε κόντρα στους Ισπανούς. Η Κόστα Ρίκα μπορεί να έκανε την έκπληξη με την Ιαπωνία, αλλά το 7-0 από τους Ισπανούς αρκεί για να φανεί η διαφορά δυναμικότητας από τους “μεγάλους”.

Σαφώς και ψυλλιασμένοι οι μπουκ, με χαμηλά τις τιμές σε όλες τις αγορές υπέρ της Γερμανίας. Αυτό που μπορούμε να κοιτάξουμε στοιχηματικά είναι το -1,5 Α.H του πρώτου ημιχρόνου υπέρ της Γερμανίας στο υψηλό 2,40.

Φινάλε με ρίσκο στην ισοπαλία στο Καναδάς-Μαρόκο. Μια χαρά βολικό αποτέλεσμα μου κάνει, αφού ο Καναδάς φεύγει με πόντο από τη διοργάνωση και το Μαρόκο πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Αφρικανοί πηγαίνουν στους 5 πόντους και θα έχουν σίγουρα από κάτω τους μια εκ των Κροατία, Βέλγιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κροατία – Βέλγιο: 1 (απόδοση 2.72), 17:00
Καναδάς – Μαρόκο: Χ(απόδοση 3.45), 17:00
Κόστα Ρίκα – Γερμανία: 2 (-1,5) ημίχρονο (απόδοση 2.40), 21:00

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων και στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια. Τη βαθμολογία κάθε ομίλου, σενάρια πρόκρισης και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα με τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό