35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Γερμανική αστυνομία σε Άγγλους για το Euro2024: «Όχι αλκοόλ, καλύτερα κάνναβη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Γερμανοί είναι ενήμεροι για την κατάσταση των Άγγλων λίγο αφότου καταναλώσουν αλκοόλ και για αυτό… έλαβαν τα μέτρα τους. Σύμφωνα με την «Daily Mail», οι Αρχές της διοργανώτριας χώρας απαίτησαν από την «Veltins Arena» να μην δίνει προιόντα με αιθανόλη στους φιλάθλους της εθνικής Αγγλίας.

🚨🚨| The German police have issued a warning to English fans ahead of the Euros and encouraged them to smoke cannabis instead of drinking alcohol as it would make them ‘calmer’ and ‘chilled out’.

Cannabis was legalised in Germany on April 1.

[@MailSport, @TheSunFootball] pic.twitter.com/UbIQNglXfZ

— CentreGoals. (@centregoals) June 14, 2024

Ωστόσο, δημοσίευμα της «Sun» εμπλούτισε την εν λόγω ιστορία και ανέφερε πως η αστυνομία προτιμάει να βλέπει τον κόσμο του «Νησιού» υπό την επήρεια κάνναβης, παρά υπό την επήρεια αλκοόλ. Χαρακτηριστικά γράφει: «Δεν είναι πρόβλημα για τους οπαδούς να καπνίζουν κάνναβη στο δρόμο. Αν δούμε μια ομάδα ανθρώπων να πίνουν αλκοόλ και να φαίνονται λίγο επιθετικοί και μια άλλη ομάδα να καπνίζει κάνναβη, φυσικά και θα επικεντρωθούμε σε αυτούς που καταναλώνουν αλκοόλ. Η προσοχή μας θα επικεντρωθεί στους οπαδούς που πίνουν και ενδεχομένως να γίνουν βίαιοι – γι’ αυτό και εφαρμόζουμε μέτρα ασφαλείας για το αλκοόλ».

Περίπου 40.000 Άγγλοι θα ταξιδέψουν στην Γερμανία για χάρη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός τους. Για την ιστορία, η εθνική τους ομάδα είχε περάσει στον τελικό του Euro2020, κόντρα στην Ιταλία, από την οποία και ηττήθηκε στα πέναλτι.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό