21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γερμανία: Αδιανόητη γκάφα από τους οπαδούς του Αμβούργου – Πανηγύρισαν την άνοδο, αλλά δεν τη πήραν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φίλαθλοι του Αμβούργου γιόρταζαν την άνοδο της ομάδας τους στη Bundesliga μετά από 5 χρόνια, αλλά η Χάιντεχαϊμ με γκολ στο 93′ και στο 99′ έκανε την ανατροπή στην έδρα της υποβιβασμένης Ρέγκενσμπουργκ (2-3) και «έκλεψε» τη θέση.

Απίστευτα πράγματα στη Γερμανία, μια μέρα μετά το θρίλερ στη Bundesliga!

Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας, δύο ομάδες διεκδικούσαν την απευθείας άνοδο πίσω από την Ντάρμσταντ. Το Αμβούργο νίκησε με 1-0 στην έδρα της Σαντχάουσεν και κρατούσε το δεύτερο εισιτήριο στα χέρια του, μιας και την ίδια ώρα η Χάιντεχαϊμ έχανε με 2-1 στην έδρα της υποβιβασμένης Ρέγκενσμπουργκ στο 93′.

Οι οπαδοί των «Δεινοσαύρων» εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύριζαν έξαλλα την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία ύστερα από πέντε χρόνια, αλλά τελικά έμειναν με τη χαρά.

Η Χάιντεχαϊμ ισοφάρισε με γκολ στο 93′ και στο 99′ ο Κλέιντινστ ολοκλήρωσε την απίστευτη ανατροπή, έκανε το 2-3 και έστειλε την ομάδα του απευθείας στην Bundesliga μαζί με την Ντάρμσταντ.

Οι πανηγυρισμοί των παικτών και των φιλάθλων του Αμβούργου σταμάτησαν απότομα, ωστόσο θα έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην Bundesliga σε μπαράζ με τη Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό