21.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Γερασιμίδου: «Ζήτησα διαζύγιο – Θα ήθελα έναν άνδρα που να μιλάει περισσότερο γιατί νιώθω μοναξιά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» ήταν η Ελένη Γερασιμίδου και μίλησε για την σχέση που έχει με τον σύζυγό της. «Θα ήθελα έναν άντρα που να μιλάει περισσότερο, να μου απαντάει όταν τον ρωτάω. Είναι αφηρημένος. Δεν θα τον άλλαζα όμως. Τι; Θα έβρισκα καλύτερο; Είμαστε μαζί 45 χρόνια.

Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι με κάποιον άλλο αλλά πριν από λίγο καιρό, πριν από 15-20 μέρες, πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω. Την πήρα όντως και εκείνη μου είπε ότι είμαι σκύλα, επειδή αγαπάει τον Αντωνάκη» είπε αστειευόμενη η ηθοποιός.

«Ήθελα να χωρίσω επειδή δεν μου μιλάει, επειδή νιώθω μοναξιά καμιά φορά. Είναι πολύ σίγουρος ότι υπάρχω εκεί μέσα στο σπίτι. Ήταν πάντα φειδωλός στα λόγια αλλά τώρα το παράκανε. Πηγαίνει στον μπαξέ του, φέρνει ωραία αγγουράκια αλλά μέχρι εκεί» εξήγησε η Ελένη Γερασιμίδου.

Μεταξύ άλλων απάντησε και στην υποθετική ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με τον Μάρκο Σεφερλή. «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά όχι για λόγους ταλέντου. Γιατί έχουμε πολύ διαφορετικούς ερμηνευτικούς κώδικες, για λόγους σάτιρας και για το πώς διαχειρίζεται αυτόν τον «πόλεμο» που γίνεται. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ για τον εαυτό μου, ούτε πόσο κόσμο έχω, ούτε πόσα βραβεία έχω πάρει, ούτε τι κριτικές έχω πάρει. Και δεν θα έλεγα για συναδέλφους μου, «ας πούμε το όνομά τους για να τους μάθουμε». Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μάρκο, με την Έλενα Τσαβαλιά είμαστε φίλες» ξεκαθάρισε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό