17 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Γεραπετρίτης με «γαλάζιους» βουλευτές για τα ελληνοτουρκικά – Κεράσματα από την Ντόρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξέλιξη το ραντεβού του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας Γιώργος Γεραπετρίτης με τους «γαλάζιους» βουλευτές που μετέχουν στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, σε συνέχεια των τετ α τετ των Τάκη Θεοδωρικάκου, Νίκης Κεραμέως και  Άδωνη Γεωργιάδη με τους κυβερνητικούς βουλευτές.

Flash.gr

Η συνάντηση λαμβάνει χώρα με το βλέμμα στραμμένο στην άφιξη του Χακάν Φιντάν στην Ελλάδα, αλλά και στον απόηχο των δηλώσεων του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κύπρο για τις «άδικες και καταστροφικές λύσεις που μαγειρεύονται σε Αιγαίο και Κύπρο». Το «παρών» δίνουν περίπου 20 βουλευτές.

Η συνεδρίαση άρχισε… γλυκά, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να «τρατάρει» βουλευτές και δημοσιογράφους για τα γενέθλια των διδύμων εγγονών της.

Flash.gr

Σημειωτέον πως στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας μετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Ντόρα Μπακογιάννη,  Δημήτρης Αβραμόπουλος, Νικήτας Κακλαμάνης, Θανάσης Δαβάκης, Τάσος Δημοσχάκης, Μίλτος Χρυσομάλλης, Δημήτρης Καιρίδης, Ανδρέας Κατσανιώτης, Σταύρος Κελέτσης, Άγγελος Συρίγος, Χρήστος Μπουκώρος, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Γιάννης Οικονόμου.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό