18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γεραπετρίτης: Απρίλιο ή Μάιο οι εκλογές – Η πρώτη Κυριακή θα δείξει τον ηγέτη – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σίγουρος ότι η ΝΔ θα κατακτήσει την αυτοδυναμία στις εκλογές εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτήρισε σημαντική την πρώτη Κυριακή των εκλογών καθώς, όπως είπε, θα δείξει τον ηγέτη.

Οι κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού

Σε ότι αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι «Απρίλιο ή Μάιο οι εκλογές όπως έχει πει ο πρωθυπουργός». Το πλέον κρίσιμο είναι να βγει μία κυβέρνηση ισχυρή και δυνατή, συμπλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Ο κ. Γεραπετρίτης στηλίτευσε την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να απέχει από τη Βουλή το επόμενο διάστημα και σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Ζάππειο που ζήτησε άμεση διάλυσης της Βουλής και εκλογές σε τρεις εβδομάδες τονίσε ότι υπάρχουν κοινοβουλευτικοί θεσμοί και πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού.

Ερντογάν: Η εμβέλεια του Typhoon θα φτάσει τα 1.000 χλμ Να συνταχθούν οι δημοκρατικές δυνάμεις

Αναφορικά με το τι θα κάνει η κυβέρνηση σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη και τον αποκλεισμό του από τις επικείμενες εκλογές, ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι θα πρέπει να διαφυλαχτεί η δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος.

«Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα έχει στους κόλπους της άτομα που την επιβουλεύονται». Όπως είπε ακόμα «Εκείνοι που έχουν καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση δεν μπορούν να ηγούνται πολιτικού κόμματος» και συνέχισε:

«Θα πρέπει οι δημοκρατικές δυνάμεις να συνταχθούν απέναντι στις εγκληματικές οργανώσεις». Διευκρίνισε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα έρθει στη Βουλή η τροπολογία για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό