22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γεννήθηκες στις 18; Ανακάλυψε το Προορισμένο Μονοπάτι σου με την Αριθμολογία

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Dream Building > Γεννήθηκες στις 18; Ανακάλυψε το Προορισμένο Μονοπάτι σου με την Αριθμολογία

Γεννήθηκες στις 18; Ανακάλυψε το Προορισμένο Μονοπάτι σου με την Αριθμολογία

 

Αριθμολογία 18: Το Μυστικό Κλειδί για την ριζική Αλλαγή στη Ζωή σου
18: Ο Αριθμός της Μεταμόρφωσης και της Διαισθητικής Σύνδεσης
Η Μαγεία του 18: Απόκρυψε Μυστικά και Προκλήσεις για Όσους

Εάν γεννηθήκατε στις 18 του μήνα, ξεκλειδώστε τον χάρτη της μοίρας σας που αποκαλύπτει μονάχα η ημερομηνία γέννησής σας με αυτά τα απλά, αλλά βαθιά, κόλπα της αριθμολογίας.

Δεν έχει σημασία ο μήνας που γεννηθήκατε ή το ζώδιό σας. Αν γεννηθήκατε σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που είστε προορισμένοι να ζήσετε. Δεν υπάρχει καλύτερο σύστημα από την αριθμολογία για να εξηγήσετε και να ξεκλειδώσετε τα μυστικά της μοίρας σας. Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσο η αριθμολογία, η αστρολογία και ακόμη και το Ταρώ αλληλοσυνδέονται και αλληλοσυμπληρώνονται. Η αριθμολογία είναι απλά ένα εργαλείο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αποκτήσουμε μία εικόνα για το μέλλον μας – και συχνά είναι τόσο απλό για να το κατανοήσουμε.

 Αρχικά, έχετε μια συγγένεια με τα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού, ανεξάρτητα από το δικό σας ζώδιο ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα στο χάρτη σας. Υπάρχει επίσης μια ειδική σύνδεση για εσάς με την κάρτα της Σελήνης στο Ταρώ. Περάστε λίγο χρόνο με αυτήν την κάρτα και επικεντρωθείτε στο νερό στην εικόνα .Το νερό στην κάρτα αντιπροσωπεύει τη ζωή σας, τις αναμνήσεις σας, όλες τις επιτυχίες σας, τους έρωτές σας, τις αποτυχίες σας. Τα δάκρυα που πέφτουν από τη Σελήνη αντιπροσωπεύουν εκεί που αφήσατε τον φόβο να σας εμποδίσει ή κάνατε μια λάθος στροφή. Μάθετε από αυτό αλλά μην κολλάτε εκεί. Ο αριθμός σας είναι αυτός που πάντα πρέπει να επικεντρώνεται στον δρόμο μπροστά σας – όχι στο παρελθόν. Το παρελθόν είναι μια παγίδα για εσάς. Πρέπει να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι δεν ζείτε πια εκεί κάθε φορά που νιώθετε φόβο ή αμφιβολία.

Το 18 λοιπόν, υπόσχεται μια ριζική αλλαγή σε κάποιο σημείο της ζωής σας. Υπάρχουν κρυφές δυνάμεις που εργάζονται στη ζωή σας, είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Όπως το νερό στην κάρτα της Σελήνης, έχετε κρυφά βάθη και είστε εξαιρετικά διαισθητικοί και ευαίσθητοι. Αν και όπως ο αριθμός 9 έχετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα για να επιτύχετε, ο αριθμός σας σημαίνει ότι, σε αντίθεση με το 9, χρειάζεται να φορτίζετε τις μπαταρίες σας και να απομακρύνεστε κάθε τόσο. Τις ημέρες που είστε κουρασμένοι ψυχικά, απομακρυνθείτε από όλα, ή απλά περάστε χρόνο μόνοι σας. Κάντε διαλογισμό, διαβάστε εμψυχωτικά βιβλία ή δείτε εμπνευσμένες ταινίες. Επομένως, δώστε προτεραιότητα σε αυτά και πάρτε την ανάγκη σας για ξεκούραση σοβαρά. Διαφορετικά, θα βρεθείτε εξαντλημένοι και καταβεβλημένοι.

Ο αριθμός 18 συχνά υποδηλώνει ένα «διαζύγιο» – και δεν αναφέρεται απαραίτητα σε γάμο. Όπως υπάρχουν πολλών ειδών συνεργασίες, υπάρχουν και πολλών ειδών διαζύγια. Μπορούμε να είμαστε «διαζευγμένοι» από την οικογένειά μας, από φίλους, από επιχειρηματικούς συνεργάτες, μια καριέρα, τις πεποιθήσεις με τις οποίες μεγαλώσαμε ή από τον τόπο που γεννηθήκαμε. Επομένως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η μακροχρόνια σχέση αγάπης σας θα αποτύχει αν γεννηθήκατε αυτήν την ημέρα, αλλά δείχνει ότι κάποια μορφή μόνιμου χωρισμού από κάτι σημαντικό θα λάβει χώρα σε κάποιο σημείο της ζωής σας. Μπορεί να είστε ή μπορεί να μην είστε εσείς ο υπαίτιος για αυτό.

Όσον αφορά τα χρήματά σας, μπορείτε να τα κερδίσετε ακόμα και αν η ζωή μπορεί να σας δώσει μερικές οικονομικές ανατροπές. Όταν κερδίζετε χρήματα, βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά και ότι οι επενδύσεις σας είναι ασφαλείς. Και αυτό περιλαμβάνει τις συμβουλές επενδύσεων σας, καθώς ο αριθμός σας μερικές φορές υποδηλώνει κακή συμβουλή ή ακόμα και οικονομική εξαπάτηση. Και πάλι, αν επιτρέπετε σε άλλους πρόσβαση στα χρήματά σας ή σε άλλους πόρους, βεβαιωθείτε ότι είναι 100% αξιόπιστοι.

Πάνω απ’ όλα, μην αφήνετε το παρελθόν σας ή τον φόβο σας  να σας κρατήσει πίσω. Δεχθείτε την πρόκληση. Αποδεχτείτε το παρελθόν σας ως δώρο, γιατί σας έφερε εκεί που βρίσκεστε σήμερα. Αν σας βασανίζουν αμφιβολίες ή φόβος για το να κάνετε  λάθη, πάντα πάρτε χρόνο να σκεφτείτε μόνοι σας, όπως πρότεινα. Θα βρείτε τις απαντήσεις και την καθαρότητα που ζητάτε όταν είστε μόνοι σας με την εσωτερική σας καθοδήγηση.

Διάσημοι άνθρωποι με το μονοπάτι ζωής 18 περιλαμβάνουν την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, την Τίνα Φέι, τον Ρίτσαρντ Μάντεν, την Πριγιάνκα Τσόπρα, τον Βιν Ντίζελ, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, τον Μπραντ Πιτ, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, την Τόνι Μόρισον και την Κουίν Λατίφα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό