20.8 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Γενική είσοδος 10 ευρώ για την «do or die» ρεβάνς ο Παναθηναϊκός με την Λανς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι μπορεί να προκριθεί απέναντι στην Λανς και να πάρει την πρόκριση για το league stage του UEFA Conference League παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία.

Στην προσπάθειά της αυτή για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να έχει τη μεγάλη στήριξη των φιλάθλων, συμβάλλοντας και η «πράσινη» ΠΑΕ σε αυτό αφού μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε πως θα ισχύει γενική είσοδος 10 ευρώ στην ευρωπαϊκή ρεβάνς με την Λανς. Εξαίρεση αποτελούν οι θύρες 7, 9, και 11 λόγω καρτών διαρκείας, ενώ για την εν λόγω αναμέτρηση δεν θα ισχύει η κάρτα φίλου.

Αναλυτικά η εν λόγω ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει της ευρωπαϊκής ρεβάνς:«Φίλοι του Παναθηναϊκού μας, η ομάδα μας δίνει την προσεχή Πέμπτη τον καθοριστικό, για την πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αγώνα κόντρα στη RC Lens. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό της ομάδας για να πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας στη League Phase του Conference League!

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ ορίζει γενική είσοδο για τον συγκεκριμένο αγώνα τα 10 ευρώ! Επίσης για το παιχνίδι κόντρα στη Λανς, και μόνο γι’ αυτό, δεν θα ισχύσει η κάρτα φίλου Ερασιτέχνη.

Εξαίρεση στη γενική είσοδο των 10 ευρώ, αποτελούν οι θύρες 7, 9 και 11 όπου διατηρείται η προηγούμενη τιμολογιακή πολιτική, καθώς η διαθεσιμότητά τους είναι περιορισμένη και οι θέσεις καλύπτονται κυρίως από κατόχους διαρκείας.

Για όσους έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια με την προηγούμενη τιμολογιακή πολιτική, θα σταλεί ενημερωτικό e-mail για την έκδοση πρόσκλησης για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (25/8, 9μ.μ.)».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό