35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Γενέθλια για την παρουσιάστρια – Η on air συγκίνησή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Γενέθλια είχε σήμερα Παρασκευή (31/5) η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα γιόρτασε στο πλατό του Happy Day μαζί με τους συνεργάτες της, οι οποίοι της είχαν ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις, αναμεσά στις οποίες ήταν και μια εντυπωσιακή τούρτα, αλλά και ένα βίντεο με ευχές από την μητέρα και τα παιδιά της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία έκλεισε τα 42 της χρόνια, όταν είδε όσα είχαν ετοιμάσει για εκείνη είπε με δάκρυα στα μάτια: 

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη. Λέω ότι δεν πρέπει να λέω κάθε φορά τα ίδια αλλά είναι μεγάλη χαρά να ξεκινάει η μέρα σου έτσι. Ήρθατε και στο καμαρίνι να μου ευχηθείτε και μου είπατε “να χαίρεσαι την οικογένειά σου”, κι εσείς είστε η τηλεοπτική μου οικογένεια, η δεύτερη οικογένειά μου», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και συνέχισε:

«Έχουμε χτίσει μία πολύ όμορφη σχέση, είναι αυτό που λέμε, “μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”. Σας ευχαριστώ που μου κάνετε τη μέρα μου ξεχωριστή από την αρχή. Αυτό που μένει είναι η αγάπη που μας δένει, η θετική διάθεση υπάρχει ήδη πριν ανοίξει η κάμερα», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανώς συγκινημένη και χαρούμενη ενώ στη συνέχεια πέρασε στην κανονική ροή της εκπομπής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό