26.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Γεμίζει το Καλλιμάρμαρο – Αποθέωση για τους Εργκίν Αταμάν και Φραγκίσκο Αλβέρτη []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δημοφιλία που γνωρίζει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» δεν έχει τελειωμό. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR έχει ενθουσιαστεί με το στάδιο διεξαγωγής, το οποίο δεν είναι άλλο από το μυθικό Καλλιμάρμαρο. Μπορεί το «τριφύλλι» να αγωνίζεται πιο αργά με την Παρτιζάν (21/09, 22:00 – ΕΡΤ3), αλλά η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Αναντολού Εφές… άνοιξαν τον χορό.

Οι δύο ομάδες της Euroleague αναμετρήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι του event, με τους «πράσινους» να δίνουν το… παρών από νωρίς. Μάλιστα, σχεδόν 1.000 φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR κατεύθασαν στο ιστορικό στάδιο, μετά από πορεία στο κέντρο της Αθήνας, τραγουδώντας τα αγαπημένα τους συνθήματα.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο τουρνουά από νωρίς, φρόντισαν να υποδεχθούν με τον θερμότερο τρόπο τον προπονητή του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, αλλά και τον European Ambassador, Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο Τούρκος τεχνικός και ο άλλοτε Έλληνας αρχηγός είδαν τους υποστηρικτές των «πρασίνων» να ενώνουν τις φωνές τους για λογαριασμό τους, δημιουργώντας μία σπουδαία ατμόσφαιρα.

Για την ιστορία, πριν λίγες μέρες είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με τον πανό που κρέμασε η Θύρα 13 για την Κύπρο, με τον Εργκίν Αταμάν να αντιδρά. Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτηση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR, ανακοινώθηκε πως δεν υπάρχει η ανάγκη για καμία απολογία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό