21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γαϊδουράκια σε ρόλο «απορριμματοφόρου» – Έγκλημα χωρίς τιμωρία στη Σαντορίνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες μόνο μέρες μετά την αδιανόητη κτηνωδία στη Σαντορίνη, όπου ένα άλογο βρέθηκε νεκρό και δεμένο σε δέντρο, χωρίς νερό, ένα νέο περιστατικό με θύμα αυτή τη φορά ένα γαϊδουράκι προκαλεί θλίψη, οργή και αναπάντητα γιατί.

Η Σαντορίνη με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, με τις παραλίες που έχουν διαφορετικά χρώματα άμμου και καταγάλανα νερά, όπως και τα χτισμένα λευκά κυκλαδίτικα σπίτια, σίγουρα βρίσκεται στη λίστα με τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Ωστόσο, την ώρα που ο ονειρεμένος αυτός τόπος αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο για τους χιλιάδες τουρίστες, τα γνωστά γαϊδουράκια της Σαντορίνης, βιώνουν το δικό τους μαρτύριο.

Το βάρος των φορτίων που κουβαλούν και οι ατελείωτες ώρες εργασίας τους κάτω από τον καυτό ήλιο, έχει ως αποτέλεσμα την κατάρρευσή τους.

Ένα νέο περιστατικό εξάντλησης τους ανέδειξε με ανάρτησή της η Φιλοζωική Ομοσπονδία Νέμεσις μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook. 

Σύμφωνα με καταγγελία της φιλοζωικής, ένα από τα καταπονημένα γαϊδουράκια δεν άντεξε υπό το βάρος του φορτίου και κατέρρευσε στο πλακόστρωτο χθες, την Κυριακή, με τις εικόνες να σοκάρουν.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η ομάδα αναφέρει:

Από το πρωί(μαζί με ένα σωρό άλλα) έχουμε ξεκινήσει τις ενέργειες και τα τηλεφωνήματα για το γαϊδουράκι το φορτωμένο με σκουπίδια που κατέρρευσε από εξάντληση στα Φηρά Σαντορίνης.

Με δύο μέιλ κ ταυτόχρονα με τηλεφωνική επικοινωνία ενημερώσαμε τη Γενική Αστυνόμευση στα κεντρικά της ΕΛΑΣ και περιμένουμε να στείλουν σήμα στο ΑΤ Σαντορίνης .

Η στάση του τελευταίου δε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία απογοητευτική. Μια λεπτή ειρωνεία, να το πω κομψά, στο διάλογό μας, στο δε ερώτημα μας γιατί δεν ενήργησαν αυτεπάγγελτα αφού ενημερώθηκαν, υπήρξε μια σιγή ιχθύος, θα λέγαμε.

Συνεχίζουμε να πιέζουμε για να κάνει η αστυνομία τα αυτονόητα και παράλληλα κάνουμε τη δουλειά της, δηλ να προσπαθούμε να μάθουμε τον ιδιοκτήτη του ζώου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό