24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Γίνεται «Μίδας» ο Φατίχ Τερίμ: Τι ποσό του δίνει ομάδα της Αραβίας για να γίνει προπονητής της

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φατίχ Τερίμ, είναι ένα από τα ονόματα προπονητών που… ζαλίζουν, λόγω των επιτυχιών, αλλά και των απολαβών τους. Μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο Τούρκος τεχνικός έχει μία τεράστια πρόταση από την Αλ Αχλί και την Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με το turkiyetoday. 

Τα χρήματα που θα παίρνει ο Τερίμ στην Αλ Αχλί, θα «αγγίζουν» τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα είναι τριετές, με αποτέλεσμα αυτά τα λεφτά να… εκτοξευτούν και μέσα σε λίγα χρόνια να γίνουν 60 εκατομμύρια. 

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα:Μετά από ένα σύντομο πέρασμα με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής Φατίχ Τερίμ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλ-Αχλί της Σαουδικής Αραβίας. Υποστηρίζεται ότι ο μισθός του Τερίμ θα σημείωσε «ρεκόρ για τους Τούρκους προπονητές».

Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη μεταγραφή του Τερίμ, οι εικασίες για τα πιθανά κέρδη του έχουν κερδίσει σημαντική προσοχή στα social media.

Ο Φατίχ Τερίμ, μπορεί να μην είναι πια ένας… Imperator στα τρόπαια, αλλά αν αυτό το deal πραγματοποιηθεί, θα γίνει ένας από τους πιο ακριβούς προπονητές στον κόσμο, καθώς δύσκολα μπορούν να βρεθούν αυτά τα χρήματα από τις ευρωπαϊκές ομάδες. Μένει τώρα πια, να δούμε αν όλη αυτή η φήμη γίνει πραγματικότητα και ο Τούρκος προπονητής ηγηθεί της Αλ Αχλί. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό