35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Γέφυρα Ισθμού: «Τιτάνιος αγώνας – Ως την Τετάρτη ο δρόμος ξανά στην κυκλοφορία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυκλοφοριακά προβλήματα προκλήθηκαν στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε από την ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα, στη γέφυρα στον Ισθμό. Η γέφυρα υπέστη σοβαρές ζημιές και κατεδαφίζεται, ενώ στο σημείο αυτοψία έκαναν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υπουργός Μεταφορών και υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας.

Αλέξανδρος Εξάρχου: Τιτάνιος αγώνας

Επί τόπου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της INTRAKAT, Αλέξανδρος Εξάρχου. 

«Εμείς ανταποκριθήκαμε στο υπουργείο από χθες το βράδυ. Θεωρούμε ότι έγινε ένας αγώνας σε συντονισμό με το υπουργείο ήμασταν εδώ όλο το βράδυ για να ξεκινήσουν οι εργασίες αυτές και να τελειώσουν στο χρόνο που συζητάμε. Χρειάζεται γενναίες αποφάσεις από το υπουργείο, οι οποίες ελήφθησαν επιτόπου, ότι μπορούμε κάνουμε. Φέραμε ό,τι μηχανήματα είναι δυνατόν να φέρουμε, θεωρούμε ότι θα αποκατασταθεί η ζημιά το συντομότερο δυνατόν και σίγουρα πιστεύω μέχρι Τετάρτη ο δρόμος θα είναι ξανά στην κυκλοφορία.

Ό, τι απαιτήθηκε να γίνει και οι χρόνοι που χρειάστηκε για να ληφθούν οι αποφάσεις των υπουργείων και ο συντονισμός με την κυβέρνηση και το υπουργείο ήταν κάτι το οποίο δεν μου έχει ξανατύχει. θεωρώ ότι ήταν ο καλύτερος συντονισμός, η γρηγορότερη αντίδραση που έχω δει ποτέ, από δημόσιο σε σχέση με ένα ατύχημα. Κι εμείς, όπως πάντα όλες οι τεχνικές εταιρείες στην Ελλάδα, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες αυτές συνθήκες», τόνισε ο κ. Εξάρχου.

Εξάρχου: «Γίνεται τιτάνιος αγώνας, έως την Τετάρτη θα έχει αποκατασταθεί η γέφυρα» pic.twitter.com/fRY07L1nX5

— flash.gr (@Flashgr_) June 8, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό