18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γέννησε η Μαντώ Γαστεράτου | Gossip-tv.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός όπως είχε γίνει γνωστό ήταν στο μαιευτήριο εδώ και μέρες περιμένοντας τη στιγμή του τοκετού.

Σήμερα έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της και το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια, με ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να θυμίσουμε πως η Μαντώ σε ένα από τα τελευταία της post είχε κάνει ένα επικό Instagram VS Reality περιμένοντας με ανυπομονησία πια την ώρα που θα κρατήσει στα χέρια της την κόρη της.

«INSTAGRAM 🔴Φυσικά το σύμπαν συντομότει την ώρα που γίνεται το κλικ, εγώ να βρίσκομαι σε ένα ονειρεμένο location μέσα σε άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, την τέλεια στιγμή που ο ήλιος λούζει τα μαλλιά,το πρόσωπο και το κορμί μου (aka magic hour)ο αέρας να δίνει την υπεροχη κίνηση στο φόρεμα μου και γενικα όλα να συνθέτουν αυτό το #summermood

REALITY 🔴Φυσικά το σύμπαν την ώρα που γίνεται το κλικ, μου λέει κατάμουτρα: “Άσε μας κουκλίτσα μου”! Βρίσκομαι στην αυλή οπότε θα βολευτώ με καμία γλάστρα για background στην καλύτερη… προσπαθώντας και σχεδόν αγκομαχωντας θα έλεγα να βγάλω μια ριμαδοσελφι. Σε παράλληλο χρόνο μ’ έχει στραβώσει ο ήλιος, η υπομονή μου έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ το βάρος της κοιλιάς μου δεν παλεύεται πχια…».

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό