25.3 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Μαμά για δεύτερη φορά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χαρά πλημμυρίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς καλωσορίζουν στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους!

Πριν από λίγες ώρες, η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, γεμίζοντας με ευτυχία την οικογένειά τους. Το ζευγάρι, που έχει ήδη τον μικρό Βλάση, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2023, απολαμβάνει πλέον την ολοκλήρωση της οικογένειάς του με τον ερχομό του δεύτερου γιου του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε παραδεχτεί, σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ότι είναι έγκυος, αλλά δεν είχε θελήσει να αποκαλύψει σε ποιον μήνα βρισκόταν ούτε το φύλο του μωρού.

«Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που λέει ποτέ ψέματα στον κόσμο. Επειδή αρχίζει και φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας ότι «ξέρουμε το φύλο εγώ και ο άντρας μου. Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς όμως».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό