29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Γέμισε η Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα – Εικόνες του News

Ειδήσεις Ελλάδα

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία γύρω από το γήπεδο

Στο γήπεδο ΑΕΚ Arena έφτασαν οι πρώτοι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με συρμούς του Ηλεκτρικού, για τον τελικό του Conference League. Εκεί έχουν μεταφερθεί και φίλοι της Φιορεντίνα για το ματς που ξεκινάει στις 22:00.

Ήδη από τις 5 το απόγευμα έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο μεταφοράς των φιλάθλων και των δύο ομάδων , το οποίο περιλαμβάνει τον έλεγχο των εισιτηρίων, τον σωματικό έλεγχο των οπαδών και τη μετακίνησή τους, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία είναι δρακόντεια γύρω από το γήπεδο, αλλά και γενικά σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ήδη, συνελήφθη ένα οπαδός με μαχαίρι.

Επίσης σε δυο προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία στη Ριζούπολη, πριν την έναρξη του αγώνα επειδή πετούσαν πέτρες από τη γέφυρα.

Υπάρχουν και πολλοί γνωστοί Ολυμπιακοί που έχουν πάει στο γήπεδο, πρώην και νυν αθλητές της ομάδας, όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο Ρομπέρτο, ο αρχηγός της ομάδας του μπάσκετ, Κώστας Παπανικολάου, ο Τάκης Λεμονής,  ο Αλέκος Αλεξανδρής, ο Δημήτρης Σιόβας, αλλά και πολιτικά πρόσωπα σαν την Δόμνα Μιχαηλίδου, ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Αναστασιάδης.

Μάλιστα, φίλοι του Ολυμπιακού, και η Θύρα 7, εναπόθεσαν στεφάνι στον χώρο που σκοτώθηκε ο φίλαθλος της ΑΕΚ από την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μιχάλης Κατσούρης.

Δείτε εικόνες του News:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό