Home Περιβάλλον «Γέμιζαν και το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ»: Sold Out το Παναθηναϊκός

«Γέμιζαν και το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ»: Sold Out το Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με την τεράστια νίκη που πήρε στο Βελιγράδι το βράδυ της Πέμπτης (02/05) παρέμεινε ζωντανός και έχει μπροστά του την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας. Το Game 5 θα διεξαχθεί στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και όποιος νικήσει θα περάσει στο Final Four της Euroleague.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν sold out μόλις σε 6 ώρες, με τις αιτήσεις να υπολογίζεται πως έχουν ξεπεράσει τις 80.000 (!), με τον κόσμο να μπορούσε να γεμίσει και το… ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ αν μπορούσε για να στηρίξει την ομάδα. Το Game 5 είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη του Πάσχα (07/05, 21:15) και ο Παναθηναϊκός AKTOR ευελπιστεί πως θα εξασφαλίσει την θέση του στο Final Four.

Ο λόγος φυσικά για το Βερολίνο που φιλοξενεί το φετινό μεγάλο ραντεβού της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και στο οποίο ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει να θυμάται μόνο όμορφες αναμνήσεις όπως αυτές που δημιούργησε σαν σήμερα, την 3η του Μαΐου του 2009.

Ήταν τότε που το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λύγιζε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό της EuroLeague με 73-71 και έφτανε στην κορυφή της «Γηραιάς Ηπείρου». Μια ομάδα που απαρτιζόταν μεταξύ άλλων από τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Βασίλη Σπανούλη, Ντρου Νίκολας, Στρατό Περπέρογλου, Αντώνη Φώτση, Νίκολα Πέκοβιτς και Μάικ Μπατίστ. Πολλοί εντός και εκτός συνόρων κάνουν λόγο για μια από τις πιο πλήρεις ομάδες που είδαμε ποτέ στο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version