28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Γάτα κρυμμένη σε βαλίτσα εντοπίστηκε στον έλεγχο αποσκευών του αεροδρομίου της Νέας Υόρκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γάτα δεν ανήκε στον κάτοχο της βαλίτσας ο οποίος έχασε και την πτήση του.

Το προσωπικό ασφαλείας στο διεθνές αεροδρόμιο «John F. Kennedy» σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε κάτι ασυνήθιστο μέσα στις αποσκευές κάποιου.

Αν και θα μπορούσε να πει κάποιος πως οι εργαζόμενοι σε ένα τόσο μεγάλο αεροδρόμιο έχουν δει τα πάντα, ωστόσο δεν περίμεναν να δουν ένα ζώο μέσα στις αποσκευές.

Συγκεκριμένα, περνώντας την βαλίτσα από το μηχάνημα ελέγχου του αεροδρομίου είδαν πορτοκαλί τρίχες στο πλάι αλλά και το περίγραμμα της γάτας μέσα.

A @TSA officer was shocked to find an orange cat inside a checked bag at @JFKairport after it went through the X-ray unit. Traveler said the cat belonged to someone else in his household. On the bright side, the cat’s out of the bag and safely back home. pic.twitter.com/5XZVJLaZNm

— Lisa Farbstein, TSA Spokesperson (@TSA_Northeast) November 22, 2022

Ο υπάλληλος άνοιξε την αποσκευή και έβγαλε το ζώο το οποίο ήταν καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γάτα είχε καταφέρει με κάποιο τρόπο να κρυφτεί μέσα στην βαλίτσα και να περάσει απαρατήρητη μέχρι να φτάσει στην ασφάλεια του αεροδρομίου.

Η τσάντα, με τη γάτα μέσα, προοριζόταν για το Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο της Μελβούρνης στη Φλόριντα και ευτυχώς που εντοπίστηκε καθώς αν είχε φτάσει στο αεροπλάνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το φτωχό αιλουροειδές να είχε πεθάνει επειδή θα ήταν κλεισμένη μέσα στην βαλίτσα στο χώρο αποθήκευσης υπό πίεση του αεροσκάφους.

Η εκπρόσωπος της TSA Lisa Farbstein είπε στο NBC News: «Η γάτα δεν ανήκε στο άτομο με τη βαλίτσα, αλλά σε κάποιον άλλο».

We’re letting the cat out of the bag on a hiss-toric find. This CATch had our baggage screening officers @JFKairport saying, “Come on meow”! Feline like you have travel questions reach out to our furiends @AskTSA. They’re available every day, from 8 a.m. – 6 p.m. (ET). pic.twitter.com/LpIkLbAgzC

— TSA (@TSA) November 22, 2022

Στην συνέχεια εντόπισαν τον ιδιοκτήτη της στον οποίο και παραδόθηκε με ασφάλεια, αλλά ο άνθρωπος στον οποίο ανήκε η βαλίτσα έχασε την πτήση του.

Ωστόσο εύλογα γεννιούνται ερωτήματα όπως: «Πώς και πότε μπήκε η γάτα στην βαλίτσα;», «ο ιδιοκτήτης δεν την είχε ελέγξει πριν την κλείσει;».

Μια ειδικός στην συμπεριφορά των ζώων και ομότιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Cornell έδωσε την δική της εξήγηση: «Νομίζω ότι ένας λόγος είναι ότι είναι σαν κρεβάτι γάτας. Στις γάτες αρέσουν οι χώροι με εμπόδια γύρω τους».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό