31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Γάμος του δούκα του Westminster: Άφαντη η Kate- μόνος ο William χωρίς τον George

Ειδήσεις Ελλάδα

O πριγκιπικός γάμος του δούκα του Westminster έλαβε χώρα στον καθεδρικό ναό του Chester.

Ο γάμος του δούκα του Westminster, Hugh Grosvenor, παντρεύτηκε σήμερα (7/6/2024) την εκλεκτή της καρδιάς του Olivia Henson σε μια ιδιωτική τελετή.

Και μπορεί πολλοί να θεωρούσαν πως στον γάμο αυτό, στον οποίο ο πρίγκιπας William έπαιξε τον ρόλο του usher, ένας τιμητικός ρόλος ανθρώπου που τοποθετεί τους καλεσμένους στις θέσεις του, θα βλέπαμε και την Kate Middleton, με τα τρία πριγκιπόπουλα – George, Louis,Charlotte- τελικά ο πρίγκιπας εμφανίστηκε μόνο ξανά.

Παρών ο Κάρολος και απούσα η Kate Middleton στο «Trooping The Colour»- Η ανακοίνωση του Παλατιού

O γάμος της χρονιάς στη Βρετανία

Η νύφη ήταν απαστράπτουσα, ο γαμπρός χαιρετούσε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί και ο William πέρασε γρήγορα μπροστά από τους παπαράτσι, αρκετά σκεπτικός.

H πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τη διάγνωση καρκίνου και τις προληπτικές χημειοθεραπείες τις οποίες κάνει, έχει αποσυρθεί τελείως από τα βασιλικά της καθήκοντα και δεν αναμένεται να την δούμε πριν τον ερχομό της επόμενης χρονιάς. Και μπορεί στις επίσημες αυτές εμφανίσεις να μην την είδαμε αλλά οι royal fans θεωρούσαν πως στον οικογενειακό αυτό γάμο θα έδινε το παρών.

Ο Hugh και η Olivia ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Απρίλιο του 2023 και όλοι θεωρούσαν πως ο George θα ήταν παραγαμπράκι στον γάμο αυτό, μιας και παντρευόταν ο νονός του.

Τα πριγκιπόπουλα πάντως δεν έλειψαν από το σχολείο τους την ημέρα αυτή για να βρεθούν στον γάμο, ενώ από την τελετή έλειψε και ο Harry με την Meghan, πράγμα περίεργο μιας και ο γαμπρός είναι επί χρόνια φίλος του Harry και νονός του Archie.

Ποιος είναι ο δούκας του Westminster

Ο γάμος του πλουσιότερου άντρα στη χώρα κάτω των 40 ετών, σύμφωνα με τη Rich List των Sunday Times είναι εδώ και μήνες πρώτο θέμα στην υψηλή κοινωνία της Βρετανίας. Τον νεαρό δούκα έχει βαφτίσει ο βασιλιάς Κάρολος ενώ ο Hugh είναι νονός του πρίγκιπα George αλλά και του πρίγκιπα Archie, με τη φιλία του με τους αδερφούς William και Harry να μετράει πολλές δεκαετίες.

Ο δούκας γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1991. Γιος του 6ου δούκα του Westminster κληρονόμησε τον τίτλο και την τεράστια περιουσία μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2016.

Lady Viola Grosvenor, Lady Edwina Grosvenor και Natalia Grosvenor

Αν και έχει τρεις αδελφές – Lady Viola Grosvenor, Lady Edwina Grosvenor και Tamara Grosvenor, ο τίτλος και η περιουσία έχει έρθει μόνο στα δικά του χέρια. Και η μητέρα του 33χρονου δούκα, Natali, είναι γαλαζοαίματη, απόγονος του ίδιου βασιλιά Γεώργιου B’.

Όσο για την 31χρονη νύφη, Η Olivia αποφοίτησε από το ιδιωτικό κολέγιο Marlborough College και στη συνέχεια έκανε σπουδές στην ισπανική και ιταλική γλώσσα στο Trinity College.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό