23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Βόμβες» για τη δολοφονία της Καρολάιν- Το ύποπτο όχημα και τα αναπάντητα ερωτήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Μπορεί ο 32χρονος πιλότος, να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την ομολογία του, ωστόσο οι Αρχές συνεχίζουν ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και όλες τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει.

Μάλιστα, όσο προχωρούν οι έρευνες το φως της δημοσιότητας βλέπουν διάφορες πληροφορίες για τον φαινομενικά «παραμυθένιο» γάμο του Μπάμπη με την Καρολάιν, που όπως όλα δείχνουν, μόνο τέτοιος δεν ήταν…

Την ίδια στιγμή, τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα είναι πολλά, όπως για παράδειγμα γιατί η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.000 ευρώ το μήνα στο ζευγάρι, καθώς και τις σημαίνουν όλα αυτά που έγραφε η άτυχη 20χρονη στο ημερολόγιό της, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική Daily Mail.

Ένα ακόμα αναπάντητο ερώτημα είναι το εάν η μαύρη BMW που εθεάθη στην περιοχή το βράδυ της δολοφονίας σχετίζεται με το έγκλημα. Σε αυτό στέκεται ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους πρώτους ανθρώπους που άφησε αιχμές για τον συζυγοκτόνο, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

 

«Πιθανόν η BMW να σχετίζεται με το έγκλημα»

Μιλώντας στο OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», αναφερόμενος στην ύποπτη μαύρη BMW που καταγράφηκε στις 03.35 της 11ης Μαΐου από κάμερες της Τροχαίας να μπαίνει στην οδό Διαδόχου Παύλου, που οδηγεί στη μεζονέτα στην οποία έγινε η δολοφονία, και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λεωφόρο Λαυρίου περίπου κατά τις 05.30, ο ίδιος είπε πως: «Δεν ξέρω τι τηλεφώνημα δέχτηκε στον αέρα της εκπομπής η Αγγελική, αλλά, αν κρίνω από τη φάτσα της, πιθανόν η BMW να σχετίζεται με το έγκλημα».

Παράλληλα, ο ίδιος εξηγεί τι ήταν αυτό που τον έκανε να υποψιαστεί από την αρχή τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Πέραν του ότι είχα κάποια πληροφόρηση σχετικά με ορισμένα περιστατικά που είχαν συμβεί αλλά και το γεγονός ότι επισκέπτονταν μαζί μια σύμβουλο ψυχικής υγείας, θα σου πω ότι αυτό που ‘μίλησε’ ήταν η γλώσσα του σώματος. Μίλαγε το βλέμμα του, το στήσιμό του, η συμπεριφορά του απέναντι στις κάμερες. Σε συνδυασμό λοιπόν με τα στοιχεία και την πληροφόρηση που είχα ήμουν απόλυτα βέβαιος –και δεν το λέω εκ του ασφαλούς τώρα, το είχα πει τότε– ότι αυτός είναι ο δολοφόνος».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργού, o Θανάσης Κατερινόπουλος ξεκαθαρίζει: «Μέσα στο σπίτι δεν πιστεύω ότι υπήρχε άλλο άτομο σε καμία περίπτωση. Εκτιμώ, όμως, ότι μάλλον υπάρχει άλλο άτομο ή άτομα που πιθανόν να γνώριζαν αυτή τη διαδικασία. Αυτό πρέπει να το ερευνήσουν οι Αρχές».

 

Γιατί η μητέρα της Καρολάιν έδινε στο ζευγάρι 1.000 ευρώ μηνιαίως;

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στον ΣΚΑΙ,  ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης αποκάλυψε πάντως ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι, δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα, ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

«Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.000 ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία της στην Αλόννησο είναι εξαιρετική, καθώς έκρινε ότι το περιβάλλον είναι άριστο.

«Στη δε Αλόννησο, (το μωρό) θα είναι η Καρολάιν προσωποποιημένη και καταλαβαίνετε με τι στοργή θα το αγκαλιάσουν… Ακόμα και ο δήμαρχος της Αλοννήσου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘πως θα γίνει να έρθει το παιδί στην Αλόννησο. Το περιμένουμε πως και πως όλη η κοινωνία’».

 

: in.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό