23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Βόμβα» με την οικειοθελή αποχώρηση φαβορί του παιχνιδιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Λόγω της παράτασης του παιχνιδιού – Το instastory που «έκαψε» την παραγωγή

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο καινούργιο επεισόδιο του Survivor, που θα βγει στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ σε λίγες ώρες.

Όπως φαίνεται ήδη και από το trailer του Survivor το οποίο προβάλλεται, ο James Καφετζής θα φέρει τα πάνω – κάτω στο Συμβούλιο του νησιού αφού θα θελήσει να κάνει μια ανακοίνωση στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό αλλά και στους συμπαίκτες του.

Εξάλλου, όπως ακούγεται να λέει και ο ίδιος: «το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών», και μια τέτοια ανατροπή αποφάσισε να κάνει και ο James Καφετζής. Αν και το trailer δεν μαρτυρά κάτι περισσότερο για το τι θα ανακοινώσει ο James Καφετζής, ήρθε ένα instastory να «κάψει» την παραγωγή.

Ο αδερφός του James Καφετζή, Mike, μέσω ενός instastory αποκάλυψε πως ο αδερφός αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Ο λόγος που ο δυνατός παίκτης του φετινού Survivor και για πολλούς φαβορί για το τελικό έπαθλο, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς έγκειται στο γεγονός ότι η παραγωγή αποφάσισε να παρατείνει το reality για ένα μήνα ακόμα.

Ο Ιλιτζαλί προσπάθησε να τους πείσει να μείνουν παραπάνω

Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία σημειώνει το ελληνικό Survivor φαίνεται πως είδε ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί και αποφάσισε να παρατείνει την προβολή του reality επιβίωσης μέχρι και τα μέσα Ιουλίου.

Αυτό μεταδόθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται να επισκέφθηκε τους παίκτες της ελληνικής ομάδας προκειμένου να τους πείσει για την παράταση αυτή.

Για να τους πείσει όμως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται να έταξε χρηματικές απολαβές στους παίκτες της ελληνικής ομάδας.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί υποσχέθηκε πως θα αυξήσει τους μισθούς όλων μέχρι και 100% επί του αρχικού ποσού. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που αμείβονται με 500€ θα φτάσουν τα 1.000€.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό