16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βόμβα» με την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Κολίδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Κέρδισε την παραμονή της αλλά την παραχώρησε στην Μαρία Μιχαλοπούλου

Απρόσμενη εξέλιξη της χθεσινοβραδινής διαδικασίας αποχώρησης από τη Φάρμα καθώς μετά από μια πραγματική μάχη στο στίβο η Ειρήνη Κολιδά κέρδισε την παραμονή της στο reality αλλά την παραχώρηση στη Μαρία Μιχαλοπούλου η οποία είχε ήδη ξεκινήσει να αποχαιρετά τους συμπαίκτες της!

Όταν και ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρετούσε την Μαρία Μιχαλοπούλου, η Ειρήνη Κολίδα θέλησε να ανακοινώσει μια προσωπική της απόφαση.

«Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω, πριν η Μαρία μπει στη διαδικασία να χαιρετήσει οποιονδήποτε, να την μοιραστώ με τα παιδιά κυρίως και με σένα και με τους υπόλοιπους. Νιώθω ότι ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ότι ήταν να δώσω σαν Ειρήνη το έχω δώσει, ανταγωνίστηκα τον εαυτό μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα. Δεν νιώθω ότι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω στα του παιχνιδιού αυτού και, επειδή το πραγματικό δικό μου ριάλιτι είναι έξω και εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι έντονα το παιδί μου και την ζωή που έχω εκτός της Φάρμας, παρόλο που έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτά τα παιδιά θα ήθελα πάρα πολύ, μετά από τη νίκη στον εαυτό μου σε αυτό το παιχνίδι, να αποχωρήσω εγώ και όχι η Μαρία.

Το σκέφτομαι εδώ και δυο βδομάδες καθημερινά. Παλεύω μέσα μου και με κρατάει η αγάπη των παιδιών και η αγάπη μου για τα ζώα και για τη φύση. Επειδή όμως νιώθω 100% ολοκληρωμένη από αυτό το πράγμα, θέλω να φύγω με την χαρά αυτή» τόνισε η Ειρήνη Κολιδά.

Αν και ο παρουσιαστής της Φάρμας θέλησε να κρατήσει την Ειρήνη Κολιδά στο ριάλιτι επιβίωσης, εκείνη επέμεινε πως θέλει να αποχωρήσει και να βρεθεί κοντά στο παιδάκι της. Και έτσι, αποχώρησε οριστικά και οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σεβόμενος τους κανονισμούς της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε εκ μέρους της παραγωγής πως η Μαρία Μιχαλοπούλου θα μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης εάν κανείς παίκτης δεν είχε διαφορετική άποψη. Κάτι που δεν υπήρξε και η αγρότισσα θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στη Φάρμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό