24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βόμβα» Γιαννακόπουλου, ανακοίνωσε το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού AKTOR από το ΝΒΑ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR πρέπει να θεωρείται ο Τσεντί Οσμάν, καθώς σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο παίκτης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «επτάστερου».

Προβαίνοντας σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ο 29χρονος μέχρι πρότινος NBAερ είναι ο νέος παίκτης του συνόλου του Εργκίν Αταμάν. Όπως όλα δείχνουν, απομένουν μόνο οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η ένταξη του Οσμάν στον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Καλημέρα για τρεις λόγους. Ο ένας είναι ότι οι υπόλοιποι διεκδικητές της Euroleague δυνάμωσαν αρκετά φέτος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι κατεβαίνω τώρα Σούνιο πρώτη φορά για τη σεζόν, δυστυχώς χωρίς τον Φρι (σ.σ. ο γάτος του) ακόμα. Και λόγω ότι όλης αυτής της δοκιμασίας που πέρασε ο Φρι το καλοκαίρι, να ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή ο Τσεντί Οσμάν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού».

Αυτά ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον άλλοτε παίκτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Σαν Αντόνιο Σπερς, επιστρέφοντας στο ευρωπαϊκό στερέωμα μετά την εξαετία που είχε καταγράψει στην Αναντόλου Εφές (2011-2017) και κατόπιν επίσης έξι χρόνων στο ΝΒΑ όπου αρίθμησε 9.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ με 43% στα σουτ εντός πεδιάς σε σύνολο 476 αγώνων και 22.7 λεπτών συμμετοχής ως μέσοι όροι καριέρας.

Ο διεθνής Τούρκος φόργουορντ έρχεται στους πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά τη θέση «3» στο σύνολο του Αταμάν, εκεί όπου ήδη υπήρχαν ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό