16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βόλος-Νίκη Βόλου 2-0: Πήρε τον φιλικό «εμφύλιο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΝΠΣ Βόλος λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Super League επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου

Το ματς ξεκίνησε με το Βόλο να έχει τα ηνία του αγώνα και τη Νίκη να στέκεται με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς στο τερέν, θέλοντας να μην αφήσει να φανεί η διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Αμπασκάλ ωστόσο ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, ανοίγοντας το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Μπαρτόλο. Οι κυανέρυθροι συνδυάστηκαν ωραία στην επίθεση, η μπάλα έφτασε στον Αργεντινό και αυτός με μία.. οβίδα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής “κεραυνοβόλησε” τον Μπάγιτς για το 1-0!

Στο 31′ μετά από προσπάθεια του ίδιου, αποδέκτης της μπάλας έγινε αυτή τη φορά ο Φερράρι, ο οποίος σούταρε χαμηλά, αλλά είδε τη μπάλα να περνά λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Νίκης. Οι κυανόλευκοι πίεζαν, πρέσαραν ψηλά όμως δυσκολευόταν στο επιθετικό κομμάτι μη μπορώντας να απειλήσουν, με το 1-0 να μένει ως το φινάλε το πρώτου μέρους. Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Βόλος ήταν εκείνος που και πάλι είχε τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας σε ένα ακόμη τέρμα στο 57ο λεπτό. Ο Σωτήρης Νίνης έκανε την κούρσα, δοκίμασε το πόδι του αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Νίκης και κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο Αποστολίδης αν και βρήκε την μπάλα δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 2-0. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για κάποιο γκολ, όμως οι πολλές αλλαγές επηρέασαν εμφανώς το ρυθμό του αγώνα.

Η κορυφαία στιγμή για τη Νίκη ήρθε στο 90ο λεπτό, με τον Τσουκαλά να βρίσκεται σε επίκαιρη θέση, να πλασάρει τον Κλέιμαν για τη μείωση του σκορ αλλά να μην βρίσκει στόχο. Το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος, με τους δύο προπονητές να βγάζουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα των ομάδων τους.

Βόλος: Κότνικ, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης, Βοϊτκόφσκι, Νίνης, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ροσέρο

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κλέιμαν, Γκιουλέν, Τερεζίου, Μπαριέντος, Κούζντρα, Μεταξάς

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γκαρσία, Ροχάνο, Βλαχομήτρος

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Τσουκαλάς, Βασιλείου, Τζιώρας, Τσιμπούκας, Μέτσε, Μπόσιο, Κυρίτσης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό