24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βόλος: Γενική είσοδος 15 ευρώ για το φιλικό με την ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Φιλικό ματς δίνουν την Κυριακή (29/08, 19.00) στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος και η ΑΕΚ. Η ομάδα της Μαγνησίας γνωστοποίησε ότι γενική είσοδος ορίστηκε στα 15 ευρώ. Αναλυτικά:

«Την ερχόμενη Κυριακή 29/8 στις 7.00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Βόλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση. Για το φιλικό της Κυριακής έχει οριστεί γενική είσοδος 15 Ευρώ (για όλες τις θύρες εκτός της Θύρας των VIP).

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού co-19 ή το πιστοποιητικό νόσησης co-19. Επισημαίνεται επίσης ότι ο φιλικός αγώνας ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα Βόλος – ΑΕΚ θα γίνεται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πανθεσσαλικό στάδιο) από τις 9.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. Την Κυριακή (ημέρα αγώνα) η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 5.00 μ.μ. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη 2η πεζογέφυρα, ενώ οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο από την κεντρική πύλη και την είσοδο των VIP. Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν με τη συνοδεία κηδεμόνα».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα (21+)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό