35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Βόλος: Άγρια συμπλοκή ανήλικων – 11 προσαγωγές – Βρέθηκε μαχαίρι «karambit»

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγριες συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκαν στο 1ο ΓΕΛ Βόλου στην οδό Κύπρου με Εθνικής Αντιστάσεως λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία βραδινές ώρες χθες, 7-6-2024, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ 20 περίπου ατόμων στην πόλη του Βόλου.

karampit μαχαίρι / Ελληνική Αστυνομία
Τραυματισμοί και προσαγωγές

Αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο, πραγματοποιώντας, από τον ευρύτερο χώρο που έλαβε χώρα το επεισόδιο, 11 προσαγωγές, κυρίως ανηλίκων.

Επιπλέον, σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, σε ανήλικο ημεδαπό, εντοπίστηκε να κατέχει ένα μαχαίρι τύπου «karambit», το οποίο κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπροσθέτως, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ανήλικου ημεδαπού, ο οποίος από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, δράστες, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε -2- ανήλικους, εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ραντεβού για ξύλο

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης δεκάδες άτομα είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για ξύλο για να ξεκαθαρίσουν τις οπαδικές τους διαφορές.

Μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε ο καυγάς και επικράτησε το χάος.

Οι ανήλικοι επιδόθηκαν σε μάχη σώμα με σώμα με κλωτσιές και μπουνιές ενώ πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Από την μανία τους δεν γλύτωσαν ούτε οι κάδοι απορριμμάτων που βρίσκονται έξω από το σχολικό συγκρότημα στην οδό Κύπρου.

Επικράτησε πανικός στην γειτονιά με τους κατοίκους να πετάγονται έξω από τα σπίτια τους έντρομοι και να καλούν την αστυνομία. Ένας 16χρονος που συμμετείχε στον καυγά δέχτηκε βίαιη επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό