35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Βρυχηθμός Φερστάπεν στον Καναδά, καταστροφή για την Ferrari

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε πίσω τα σκήπτρα. Μετά την αποτυχία στο Μόντε Κάρλο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής κέρδισε το GP του Καναδά ξεπερνώντας την αντίσταση της πολύ επιθετικής McLaren του Λάντο Νόρις (δεύτερος) και της Mercedes των Τζορτζ Ράσελ (τρίτος) και Λιούις Χάμιλτον (τέταρτος).

Αντίθετα, ο αγώνας του Καναδά εξελίχθηκε σε πανωλεθρία για τις Ferrari, που αποσύρθηκαν και οι δύο λόγω προβλήματος κινητήρα (Λεκλέρ) και ατυχήματος (Σάινθ), σε ένα διπλό νοκ άουτ που είχε να να εμφανιστεί από το Μπακού, το 2022.

Ο Φερστάπεν και η Red Bull πρώτευσαν λοιπόν, αλλά και η McLaren έδειξε σε εξαιρετική φόρμα, ενώ η Mercedes έδειξε σημάδια αφύπνισης με την pole του Ράσελ. Παρά την ικανότητα του Ολλανδού και της Red Bull, ωστόσο, το Μόντρεαλ επιβεβαίωσε ότι πιθανότατα θα δούμε ακόμα αγώνες που δεν είναι τόσο προφανείς.

Πέρα από τους πρώτους, τη βαθμολογούμενη πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά αναφοράς οι Όσκαρ Πιάστρι (McLaren), Φερνάντο Αλόνσο (Aston Martin), Λανς Στρολ (Aston Martin), Ντάνιελ Ρικιάρντο (Honda), Πιερ Γκασλί (Alpine) και Σεμπαστιάν Οκόν (Alpine).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό