24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βρισηίδα Ανδριώτου: To πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μετά το Survivor

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αποκάλυψε πως έχει κόπωση ενώ όπως είπε σύντομα θα υποβληθεί και σε αιματολογικές εξετάσεις.

«Δεν έχω κορώνα. Το έχω από πότε που γύρισα από το παιχνίδι. Πρέπει οι αιματολογικές μου να είναι στον πάτο. Είμαι αδιάθετη, οπότε χάνω και πολύ αίμα. Οπότε σήμερα με έχει πιάσει περισσότερη κούραση από όλες της μέρες.Τα πόδια μου από το πρωί που ξυπνάω τα νιώθω μουδιασμένα και ο αυχένας με πρόβλημα λόγω ότι 6 μήνες κοιμόμουν σε έναν σάκο. Θα αρχίσω θεραπεία από Σεπτέμβριο», είπε χαρακτηριστικά ενώ είναι εμφανώς καταβεβλημένη.

«Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω. Το @survivorgreece πέρα από εμπειρία ζωης που επέλεξα να ζήσω μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα και το καλύτερο ήταν ότι έμαθα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα. Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν όλα φαίνονται βουνό και πίστεψε με ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω την απέραντη αγάπη του κόσμου και στήριξη που μου στέλνετε τόσο καιρό, μπορεί να μην το ήξερα παρά μόνο όταν έβγαινα υποψήφια. Αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Να παλεύω για εσάς που πιστέψατε πιο πολύ από όσο είχα πιστέψει εγώ στο εαυτό μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία χάρη στο @survivorgreece αλλά και σε εσάς που με κρατήσατε σχεδόν μέχρι και το τέλος», είχε γράψει η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό