21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Βριλήσσια: Αποφεύχθηκε τραγωδία στο παρά 5’ – Έβγαλαν από οικόπεδο με τα χέρια βυτίο με καύσιμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια τραγωδία μέσα στην τραγωδία της φωτιάς -που κατακαίει από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης τα βόρεια προάστια της Αθήνας- αποφεύχθηκε στο παρά πέντε. Σε ένα οικόπεδο στην περιοχή του νεκροταφείου στο Χαλάνδρι, στο Πάτημα, βρισκόταν ένα βυτιοφόρο μιας εταιρείας διανομής πετρελαίου.

Το όχημα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες γεμάτο καύσιμα, ενώ οι φλόγες πλησίαζαν επικίνδυνα και εάν δεν απομακρυνόταν το όχημα, τότε ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι εάν οι φλόγες το έφταναν τότε θα αναφλεγόταν, με ανυπολόγιστες συνέπειες, όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς.

Το βυτιοφόρο, άγνωστο για ποιο λόγο, δεν πήρε μπροστά ενώ δεν υπήρχαν και τα κλειδιά για την καγκελόπορτα. Έτσι οι κάτοικοι και οι εθελοντές που ήταν στο σημείο πήραν την κατάσταση κυριολεκτικά πάνω τους. Με τα χέρια τους έριξαν την περίφραξη και έσπρωξαν το όχημα, στον κεντρικό δρόμο (Αναπαύσεως).

Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής, ενώ ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για να βρεθεί τρόπος να απομακρυνθεί το όχημα από τον δρόμο και να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο, μακριά από τη φωτιά.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό