22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βρετανίδα μητέρα ετοίμασε τσάντα έκτακτης ανάγκης περιμένοντας τον κινεζικό πύραυλο |

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον δικό της εφιάλτη έζησε μια Βρετανίδα μητέρα στο άκουσμα ότι ο κινεζικός πύραυλος υπάρχει περίπτωση να πέσει στην περιοχή όπου μένει στην Ιταλία.

Η Ντανιέλ Βισόνε αρκετές ώρες προτού ο ανεξέλεγκτος κινεζικός πύραυλος βάρους 18 τόνων καταλήξει στον Ινδικό Ωκεανό, αποφάσισε να πάρει τα μέτρα λέγοντας ότι «ζει έναν εφιάλτη».

Για το λόγο αυτό συσκεύασε μια βαλίτσα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που τα συντρίμμια του πυραύλου κατέληγαν στο σπίτι της. Η 36χρονη σκέφτηκε να κρυφτεί στο υπόγειο του σπιτιού της για να προφυλαχθεί, επομένως έπρεπε να λάβει τα μέτρα της, παίρνοντας μαζί της τα απαραίτητα.

«Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αισθάνομαι πολύ αγχωμένη κυρίως για τα παιδιά μου. Αν ήμουν μόνη μου θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Με ειδοποίησε η αδελφή μου όταν είδε την είδηση στο BBC. Κάτι πήγε στραβά με πύραυλο από την Κίνα και τώρα το μεσαίο άκρο της Ιταλίας είναι σε επιφυλακή διότι κομμάτια του πυραύλου θα πέσουν σαν βόμβες από τον ουρανό», είπε στην Liverpool Echo.

Έτσι ετοίμασε μια βαλίτσα εκτάκτου ανάγκης, η οποία περιείχε χαρτί υγείας, πάνες, απολυμαντικά, υγρά μαντηλάκια, πετσέτες, ρούχα και παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά της. Εκτός από τα παραπάνω πήρε και τρόφιμα όπως σνακ, ψωμί, μπισκότα, τσουρέκι, νερό και χυμούς.

«Για να είμαι ειλικρινής, η κατάσταση αυτή μοιάζει με όσα βλέπουμε στις ταινίες και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ζούμε αυτό τον εφιάλτη. Πρώτα ο κορονοϊός, τώρα αυτό, άραγε τι άλλο μας περιμένει;», πρόσθεσε.

Τελικά οι φόβοι της δεν επαληθεύτηκαν αφού τα απομεινάρια του κινεζικού πυραύλου κατέληξαν στον Ινδικό Ωκεανό κι ενώ το μεγαλύτερο μέρος του καταστράφηκε κατά την επανείσοδό του στην ατμόσφαιρα της Γης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό