25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Βρετανία: Αυτός είναι ο 17χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τρία κορίτσια στο Σάουθπορτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα 17χρονο αγόρι κρατείται από τις Βρετανικές αρχές με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τα τρία κορίτσια στην αιματηρή επίθεση που έγινε στην αίθουσα χορού τη Δευτέρα στο Σάουθπορτ. 

Reuters

Πρόκειται για τον Άξελ Ρουντακουμπάνα έναν έφηβο που σε λίγες ημέρες κλείνει τα 17 έτη και ο οποίος, σύμφωνα με τις αρχές, μπήκε στην σχολή χορού κρατώντας ένα μαχαίρι. Σκότωσε τρία κορίτσια και τραυμάτισε άλλα επτά άτομα, μεταξύ αυτών πέντε παιδιά. 

Reuters

O 17χρονος έχει προφυλακιστεί σε κέντρο κράτησης ανηλίκων και τις πρώτες ώρες αρνήθηκε να πει το παραμικρό στις αρχές για την αιματηρή επίθεση. Ο Ρουντακουμπάνα γεννήθηκε στο Κάρντιφ το 2006, οι γονείς του έχουν καταγωγή από τη Ρουάντα και το 2013 η οικογένεια μετακόμισε στο Σάουθπορτ. 

Reuters

Η αποκάλυψη της ταυτότητάς του έγινε έπειτα από δικαστική εντολή, λόγω της ηλικίας του, στόχευε – σύμφωνα με τις αρχές – στο να διαλύσει το κύμα της παραπληροφόρησης που υπήρχε σχετικά με την ταυτότητα του δράστη κάτι που οδήγησε σε εκτεταμένες ταραχές όλες τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή του Σάουθπορτ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό