29.5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Βραδιά προημιτελικών, με τα όλα τα βλέμματα στραμμένα στη μάχη του Τσιτσιπά

Ειδήσεις Ελλάδα

Πανέτοιμος για να διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τον τέταρτο ημιτελικό Grand Slam της καριέρας του είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Απόψε (8/06, 22:00) στο Philippe Chatrier ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών θ΄ αντιμετωπίσει στον προημιτελικό του Roland Garros τον «κακό του δαίμονα» και νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ, με ένα και μοναδικό στόχο: Την πρόκριση στην τετράδα του Γαλλικού Όπεν!

Η αλήθεια είναι ότι ο 22χρονος πρωταθλητής θα βρει απέναντί του έναν από τους κορυφαίους τενίστες της τελευταίας διετίας στο tour της ATP, με τον οποίο έχει πολύ κακή παρδοση.

Η σημερινή θα είναι η 8η μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον Τσιτσιπά να μετρά στις προηγούμενες 7 μόλις μία νίκη και 6 ήττες!  Ειναι η δεύτερη συνεχόμενη συνάντησή τους σε Major τουρνουά, μετά από το Australian Open, όπου ο 25χρονος Ρώσος είχε επικρατήσει άνετα με 3-0 στους ημιτελικούς.

Μάλιστα, ο Μεντβέντεφ έχει πιθανότητες να σκαρφαλώσει στο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά το τέλος Roland Garros, σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο ή καταφέρει να φτάσει στον τελικό και ο Νόβακ Τζόκοβιτς όχι.

Ο νικητής του μεγάλου αγώνα, θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του που θα έχει προκύψει από τον πρώτο χρονικά αγώνα της 8άδας (17:00), ανάμεσα στον φορμαρισμένο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στον ικανό για όλα Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό