24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Βραβεύτηκε από την UEFA ο Κριστιάνο ως ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του Champions League []

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκλεκτός καλεσμένος για την κλήρωση του νέου Champions League. Ο λόγος για τον σπουδαίο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, με τον ίδιο να έχει γράψει τη δική του ιστορία και να αποτελεί δικαίως, έναν από τους GOAT του αθλήματος.

Ο Πορτογάλος θρύλος που αγωνίζεται πλέον στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, έκανε το δικό του σχόλιο για το πόσο σπουδαίο και σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή το Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στους τελικούς όπου έχει αγωνιστεί.

Διαβάστε όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

«Για μένα είναι ευχαρίστηση να βρίσκομαι εδώ. Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά. Το Champions League είναι το υψηλότερο σημείο στο ποδόσφαιρο. Τα ρεκόρ μιλούν από μόνα τους, αλλά η ευχαρίστηση να παίζεις είναι διαφορετική και για μένα είναι ξεχωριστό, επειδή κερδίζω τόσες πολλές φορές και για τα γκολ που πετυχαίνω. Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ. Η ζωή μας είναι αναμνήσεις. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δεν ξέρω (τι θα συμβεί στη συνέχεια), αλλά ας δούμε».

Για τον αγαπημένο του τελικό στη διοργάνωση: «Είναι δύσκολο να διαλέξω έναν τελικό, αλλά ο πρώτος είναι πάντα ο πιο ξεχωριστός. Θυμάμαι ότι ήταν τόσο ξεχωριστός, αλλά και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή κέρδισα τέσσερις φορές εκεί. Και είχαμε τόσες πολλές ιστορίες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό