30.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Βραβεύθηκε στις Κάννες το σποτ του Υπουργείου Παιδείας για το bullying

Ειδήσεις Ελλάδα

«Γροθιά στο στομάχι» είναι το σποτ που δημιούργησε το Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αναφορικά με το bullying στα σχολεία. Ένα σποτ που βραβεύθηκε με τον Χάλκινο Λέοντα (Bronze Lion) στο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών.

Τη διάκριση της ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Stop Bullying» αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Η ταινία μικρού μήκους «Stop Bullying» που δημιούργησε η @OgilvyGreece με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση στο πλαίσιο της εκστρατείας για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού, βραβεύτηκε με το Bronze Lion στο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών. pic.twitter.com/ZXpljDNgYL

— Kyriakos Pierrakakis (@Pierrakakis) June 17, 2024

Η ταινία βραβεύτηκε στην ενότητα Health & Wellness Lions και συγκεκριμένα, στην κατηγορία Health Awareness & Advocacy για εκστρατείες που αποσκοπούν στην ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου πάνω σε θέματα Υγείας και Ευεξίας και προκάλεσε αίσθηση για τον ρεαλισμό με τον οποίο παρουσιάζει το πρόβλημα του bullying στα σχολεία. 

Το σποτ του υπουργείου Παιδείας δημιούργησε η Ogilvy Greece με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό