27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2024 Στέλιος Χατζηιωάννου: 3 νέοι διεκδικούν βραβεία 200.000€

Ειδήσεις Ελλάδα

Ως επιχειρηματίας που έχει διαπρέψει στους κλάδους που απασχολείται, ο Στέλιος Χατζηιωάννου αναζητεί διαρκώς, όχι μόνο τις νέες ευκαιρίες, αλλά και τα πρόσωπα που θα φέρουν κάτι νέο και καινοτόμο στο επιχειρείν. Για τον λόγο αυτό, από το 2008 τα «Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου» αποτελούν έναν πολύ σημαντικό θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα, με σημαντικές επιβραβεύσεις που συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων πολλών νέων επιχειρηματιών.

Τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν ενισχύσει μέχρι σήμερα τις νέες επιχειρήσεις της χώρας με το συνολικό ποσό των €1.330.000. Για το 2024, η συνολική αξία των επάθλων για τους τρεις νικητές έχει αυξηθεί κατά €100.000, δίνοντας μεγαλύτερο κίνητρο σε νέους και νέες επιχειρηματίες να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Οι 3 νέοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα μπορούν να διεκδικήσουν βραβεία συνολικής αξίας 200.000€, ποσό διπλάσιο από την περσινή χρονιά. Ο πρώτος νικητής θα διεκδικήσει το ποσό των €100.000, ο δεύτερος το ποσό των €60.000 και ο τρίτος €40.000.

Πως όμως γίνεται αυτό;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 22 Ιουλίου 2024 και το νέο ηλικιακό όριο των υποψήφιων συμμετεχόντων είναι έως και τα 35 έτη, δηλαδή γεννηθέντες και γεννηθείσες το 1989 ή μετέπειτα. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν ξανά ακόμη και παλιοί νικητές και αιτούντες του διαγωνισμού, εάν αν πληρούν τα κριτήρια. Όλες τι πληροφορίες για τον διαγωνισμό και τις προϋποθέσεις του, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας:

1. Οι επιχειρηματίες που θα δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να έχουν ιδρύσει ελληνική εταιρεία και να έχουν ξεκινήσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα τα τελευταία 5 χρόνια, συγκεντρώνοντας συνολικό τζίρο τουλάχιστον €20.000 το χρόνο.

2. Η επιχείρησή τους πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον 3 άτομα και ο επιχειρηματίας πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 50% αυτής. Εάν οι ιδιοκτήτες είναι δύο, θα πρέπει να κατέχουν πάνω από το 80% της εταιρείας μεταξύ τους. Οι αιτούντες μπορούν να είναι οποιασδήποτε εθνικότητας με προϋπόθεση η εταιρεία να έχει την έδρα της στην Ελλάδα και να καταθέτει τους φόρους της στο ελληνικό κράτος.

3. Η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται online, μέσα από τη σελίδα του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου: 200,000€ in cash prizes to be won by 3 young entrepreneurs in Greece! – Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου (steliosfoundation.gr).

4. Οι υποψήφιοι καλούνται να κατεβάσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής από το https://steliosfoundation.gr/vraveia-epicheirimatikotitas/, να τη συμπληρώσουν και να τη στείλουν σε μορφή pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], αναγράφοντας στο θέμα του e-mail “STELIOS AWARDS FOR YOUNG ENTREPRENEURS” και το επίθετο του αιτούντος.

Οι 3 νικητές θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου τον Σεπτέμβριο σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, στο Stelios Foundation Conference Hall, στο εμβληματικό κτίριο της οδού Κυδαθηναίων 22 στην Πλάκα, όπου και στεγάζεται το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου.

Το κτίριο αυτό αξιοποιείται για εκδηλώσεις του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου, ενώ παράλληλα διατίθεται δωρεάν προς χρήση σε Φιλανθρωπικές Οργανώσεις, υπό προϋποθέσεις που θέτει το Ίδρυμα.

Αν πληροίτε τις προϋποθέσεις, δεν έχετε παρά να υποβάλετε την αίτησή σας μέχρι τις 22 Ιουλίου. Το επιχειρηματικό σας μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό