22.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βρήκε νέο στόχο στο μεταγραφικό παζάρι ο Ολυμπιακός, κοιτάζει τον Γιουσούφ Γιαζιτσί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Γιουσούφ Γιαζιτσί. Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο 27χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του.

Οι Πειραιώτες συνδέονται εκ νέου με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ωστόσο, το ρεπορτάζ από την γείτονα χώρα δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες. Επομένως, είναι άγνωστο για το αν έχει πραγματοποιηθεί κρούση.

Ο Γιαζιτσί έμεινε ελεύθερος από την Λιλ το καλοκαίρι του 2024 και δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα – μέχρι στιγμής -. Έχει συνδεθεί και με ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός εκτός από τη γαλλική ομάδα, έχει αγωνιστεί επίσης στην Τράμπζονσπορ και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός είδε την περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε να… ναυαγεί πριν από μερικές ώρες. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ήρθε σε συμφωνία με την σαουδαραβική, Αλ Σαμπάπ, και ο Κώστας Καραπαπάς έσπευσε να αναλύσει την υπόθεση με… μαθηματικό τρόπο. Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», μέσα σε τρία story από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέρει πως οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση ύψους 2.2 εκατομμυρίων ευρώ στον Πορτογάλο, συν μπόνους, «που ίσως ξεπερνούσε τα 3 εκατομμύρια».

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πρόσθεσε ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις από πλευράς μάνατζερ, εφορίας και άλλων, θα έφταναν το ποσό στα 4 με 4.5 εκατομμύρια ανά έτος. Επομένως, μέσα σε τρία χρόνια, που ήταν η διάρκεια συμβολαίου που προέβλεπε η προσφορά, θα έφευγαν από τα ταμεία των Πειραιωτών περίπου 12 ή 13 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Ωστόσο, θα διέθεταν το ποσό των 7 εκατομμυρίων επιπλέον, διότι έπρεπε να πληρωθεί και η Γουλβς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό