16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βράβευση και αποθέωση για Κβαρατσχέλια, Όσιμεν και Κιμ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΝΑΠΟΛΙ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
04.06.2023 | 20:07

PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο αγώνας της Νάπολι με την Σαμπντόρια είχε το χαρακτήρα φιέστας λόγω της κατάκτησης του τίτλου από τους παρτενοπέι, με τους Κβαρατσχέλια, Όσιμεν και Κιμ να δέχονται ο καθένας μία ξεχωριστή βράβευση πριν από τη σέντρα.

Η Νάπολι κυριάρχησε τη φετινή σεζόν στην Serie A όπου κατέκτησε διά περιπάτου τον τίτλο της πρωταθλήτριας και το βράδυ της Κυριακής (04/06) απέναντι στην Σαμπντόρια θα γευτεί όλο το γλυκό νέκταρ, σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το πάρτι στο κατάμεστο “Ντιέγκο Μαραντόνα” στήθηκε πάντως από νωρίς, αφού πριν από τη σέντρα η μία βράβευση διαδεχόταν την άλλη.

Ο Κιμ πήρε το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν, ο Βίκτορ Όσιμεν του πρώτου σκόρερ (25 γκολ) και ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, ενώ βραβείο έλαβε και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι για τον καλύτερο προπονητή για το 2022-23.

Σημειώνεται πως πέρα από τους παίκτες της Νάπολι, την αποθέωση γνώρισε και ένας παίκτης της Σαμπντόρια, ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, που θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην καριέρα του, με τον Ιταλό φορ να είναι γέννημα-θρέμα της Νάπολης, να έχει αγωνιστεί στους παρτενοπέι (2009-2010) και να μην έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματα αγάπης του για την Νάπολι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό