33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

«Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κάνεις  πολιτική με ψέματα», έγραψε στην σελίδα του στο Facebook o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Η ανάρτησή του:

«Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά.

Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.

Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα.

Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κόμμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος. Είναι η ζωή μου. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

Η μαραθώνια συνεδρίαση της ομάδας των «έξι συν έξι», της Έφης Αχτσιόγλου συνεχίζεται, με την αποχώρηση από το κόμμα να μοιάζει το πιθανότερο ενδεχόμενο, αυτήν τουλάχιστον την ώρα. Οι εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι ραγδαίες αφού δεν φαίνεται να υπάρχει σύμπνοια και διάθεση συμπόρευσης υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη.

Διαβάστε ακόμη

Έλενα Ακρίτα: Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό