26.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Βούλτεψη: ια τους μετανάστες στη Ρόδο: Το νησί έχει «στοχοποιηθεί» από το 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο φράκτης θα συνεχιστεί. Πιστεύω ότι η Ε.Ε. θα δώσει τα χρήματα για να φυλάξει τα χερσαία σύνορά της», τόνισε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου  

«Κακώς κλείνουν και ανοίγουν τα σύνορα (σ.σ. Γερμανία) όποτε θέλουν. Οφείλει η Ε.Ε. να αντιδράσει», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με την Φαίη Μαυραγάνη, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, εκτιμώντας ότι «την ίδια τη βλάβη θα την πάθει η ίδια Γερμανία από το κόστος από την κατάργηση της Σένγκεν είναι τεράστιο» 

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Επίσης, η κα. Βούλτεψη υπογράμμισε ότι «ο φράκτης θα συνεχιστεί. Πιστεύω ότι η Ε.Ε. θα δώσει τα χρήματα για να φυλάξει τα χερσαία σύνορά της. Αυτό το έχει ζητήσει πάρα πολλές φορές ο κ. Μητσοτάκης». 

Με αφορμή το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τις αυξημένες ροές μεταναστών στη Λέρο, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου τόνισε ότι «οι άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται σε νησιά που δεν έχουν camp, πρέπει να υπάρχει ένας πρόχειρος καταυλισμός. Αμέσως μετά, παίρνουμε τον κόσμο και τον μεταφέρουμε εκεί που υπάρχουν camp». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό