12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βουλιαγμένη 14-13: Λύγισε στα πέναλτι ο εξαιρετικός ΝΟΒ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βουλιαγμένη ήταν εξαιρετική απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, αλλά ηττήθηκε 14-13 στα πέναλτι (9-9 κ.δ.) και έτσι κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Champions League.

Μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βουλιαγμένη, με την Μπαρτσελονέτα να χρειάζεται τα πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Βουγιασίνοβιτς.

Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 9-9, όμως στη διαδικασία των πέναλτι ο Πότερ απέκρουσε το πέναλτι του Τρούλου και έδωσε την τρίτη θέση στην Μπαρτσελονέτα.

Τεράστια εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος και Τρούλος, ενώ η Βουλιαγμένη πήρε κάτι απ’ όλους τους παίκτες της.

Δεδομένα η παρουσία του ΝΟΒ στο Final 8 ήταν εξαιρετική. Νίκησε την Μπρέσι η οποία ήταν πρώτη στον δεύτερο όμιλο, δυσκόλεψε για δύο οκτάλεπτα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο και έφτασε μέχρι τα πέναλτι τον αγώνα με την Μπαρτσελονέτα.

Το ματς: Η Μπαρτσελονέτα μπήκε καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, ωστόσο η Βουλιαγμένη άρχισε να βρίσκει λύσεις επιθετικά και έτσι με δύο γκολ του Καλογερόπουλου μείωσε σε 2-1 και 3-2 αργότερα.

Ο Μπάμπης Τρούλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στα μισά της δεύτερης περιόδου έφερε το ματς στα ίσα για πρώτη φορά. Με 1.39 να απομένει ο Μπιέλ έδωσε ξανά προβάδισμα στην Μπαρτσελονέτα, όμως εκ νέου ο Τρούλος διαμόρφωσε το 4-4 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο.

Η Μπαρτσελονέτα κατάφερε να ξεφύγει με δύο γκολ στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, αλλά ο Καλογερόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 6-5. Ο Μπούστος σκόραρε στον παίκτη παραπάνω, όμως ο Τρούλος έφερε ξανά την απόσταση στο ένα γκολ.

Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελική ευθεία με το σκορ στο 7-6 υπέρ των Ισπανών. Ο Καλογερόπουλος με δύο γκολ έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ τη Βουλιαγμένη. Ο Ταχούλ ισοφάρισε στον παραπάνω με τον Αλαφραγκή να δίνει εκ νέου προβάδισμα στον ΝΟΒ.

Ο Λαρούμπε ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 9-9 αφού στα υπόλοιπα τρία λεπτά που απέμεναν καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει και οδηγηθήκαμε στα πέναλτι.

Η διαδικασία των πέναλτι:

10-9 Ο Περόνε ήταν εύστοχος.

10-10 Ο Τρούλος ήταν εύστοχος.

11-10 Ο Μουνιαρίθ ήταν εύστοχος.

11-10 Στο δοκάρι η εκτέλεση πέναλτι του Παπασηφάκη.

12-10 Ο Λαρούμπε ήταν εύστοχος.

12-11 Ο Χαλυβόπουλος ήταν εύστοχος.

13-11 Ο Μπιέλ ήταν εύστοχος.

13-12 Ο Καλογερόπουλος ήταν εύστοχος.

13-12 Ο Ανδρεάδης απέκρουσε το πέναλτι του Μάτκοβιτς

13-13 Ο Καπότσης ήταν εύστοχος

14-13 Ο Περόνε ήταν εύστοχος.

14-13 Ο Πόρτερ απέκρουσε το πέναλτι του Τρούλου

Μπαρτσελονέτα – Βουλιαγμένη 14-13 πεν, 9-9 κ.δ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 3-2, 2-3

Μπαρτσελονέτα: Αγκίρε, Φαμέρα, Μάτκοβιτς 1, Μουναρίθ 1, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 1, Παβιγιάρ, Φερνάντεθ, Ταχούλ 1, Περόνε 1, Μπιέλ 2, Μπούστος, Πόρτερ

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 5, Τρούλος 3, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό