22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βουλή: Ο διάλογος Πιερρακάκη-Ραγκούση μετά την καταγγελία

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ένα καλό πράγμα κάναμε. Πάμε να πετάξουμε λάσπη επειδή έχουμε εκλογές;», είπε ο κ. Πιερρακάκης – «Αποδέχεστε το ενδεχόμενο να έχει πάει το sms στον πολίτη αλλα να φταίει γιατρός», η αντίδραση Ραγκούση

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει ακόμα περισσότερα μετά την καταγγελία του κ. Ραγκούση.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συνωμοσιολογία. Είναι αναγνωρισμένο το σύστημα εμβολιασμού. Κρατάει πρακτικά για τα πάντα. Τα μηνύματα αυτά μπορεί κάποιος να τα παραποιήσει. Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι να τα αποκτήσει αυτά, μπορεί μέσω υφαρπαγής στοιχείων του χρήστη. 

Σαράντα χιλιάδες φαρμακοποιοί, γιατροί και ΚΕΠ έχουν πρόσβαση στο gov.gr. Ειναι οι ανθρωποι του Gov.gr του Predator; Ένα καλό πράγμα κάναμε. Πάμε να πετάξουμε λάσπη επειδή έχουμε εκλογές;».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο κ. Ραγκούσης, λέγοντας: «Άλλα λογια να αγαπιόμαστε. Σαφέστατη υπόνοια ενοχής. Είπα εγώ ότι οι άνθρωποι του Gov.gr είναι του Predator; Δεν ειπα ότι ήρθε από το emvolio.gr. Αποδέχεστε το ενδεχόμενο να έχει πάει το sms στον πολίτη αλλα να φταίει γιατρός».

Για να ανταπαντήσει ο κ. Πιερρακάκης: «Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες τρόποι να συμβεί αυτό. Αστείο να λέτε ότι φταίει το κράτος. Πάει πολύ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό