15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για το Fuel Pass 2 – Τι περιλαμβάνει

Ειδήσεις Ελλάδα

Το συνολικό ποσό της οικονομικής διευκόλυνσης κυμαίνεται από 40 έως 100 ευρώ αναλόγως του οχήματος και του τόπου κατοικίας του δικαιούχου – Αναλυτικά απόφαση για το επίδομα βενζίνης, με βάση την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή

Τροπολογία για την νέα επιδότηση καυσιμων fuel pass 2 κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή.

Σύμφωνα με αυτή:

Παρέχεται σε φυσικά πρόσωπα, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας, οικονομική διευκόλυνση προς σκοπό συμβολής κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνων Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα.
Το συνολικό ποσό της οικονομικής διευκόλυνσης κυμαίνεται από 40 έως 100 ευρώ αναλόγως του οχήματος και του τόπου κατοικίας του δικαιούχου καθώς και του τρόπου καταβολής (ψηφιακή κάρτα κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό).
Ορίζεται ότι η ως άνω οικονομική ενίσχυση είναι αφορολόγητη, ανεκχώρητη και ακατάσχετη στα χέρια του Δημοσίου τρίτων και υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού προνοιακού χαρακτήρα. Η ρύθμιση κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας το οποίο ψηφίζεται τις επόμενες ημέρες.

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η τροπολογία εδώ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό