35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας το ΣΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σάββατο, σε όλη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με ηλιοφάνεια σε όλες τις περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του έως 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση και θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Συγκεκριμένα, θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 31 με 34 και κατά τόπους τους 35 βαθμούς και στα νησιά τους 29 με 33 και τοπικά τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Ο καιρός την Κυριακή

Την Κυριακή, ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με μόνο λίγες νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Ωστόσο, υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 2 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 και κατά τόπους τους 36 με 37 βαθμούς και στα νησιά τους 30 με 32 και τοπικά τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, κυρίως βόρειοι, 2 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό