23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βιασμός ανήλικης: Αναφορές και για τρίτα πρόσωπα που καλούσε ο ιερέας – Έρχεται κι άλλη καταγγελία

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη φρίκη που έζησε στα χέρια του ιερέα και πνευματικού της περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στην κατάθεση που έδωσε η 17χρονη μαθήτρια.

Μέσα σε πάνω από 17 σελίδες, η 17χρονη κοπέλα περιέγραψε τι περνούσε για σχεδόν έξι μήνες στα χέρια του ανθρώπου, που υποτίθεται ότι την εξομολογούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

«Με πλησίαζε με κακό τρόπο και δεν μου άρεσε αυτό. Κάθε φορά δηλαδή που μου έστελνε κάποιο μήνυμα για το αν θα έρθω, γιατί δεν έρχομαι για εξομολόγηση και αυτά… Και όταν μου έστελνε μήνυμα ήμουν στο μπάνιο και έτρεμα και δεν μπορούσα να σταματήσω να τρέμω για μισή ώρα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τον φοβόμουνα», είπε η ίδια στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Star.

Όπως είπε η δικηγόρος της ανήλικης, Γιάννα Παναγοπούλου, ο ιερέας είχε έναν συγκεκριμένο εγκληματικό τρόπο δράσης. Προσέγγισε την ανήλικη μέσα από την κατήχηση και έμαθε για τα εσώψυχα του παιδιού.

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το Mega, οι Αρχές εξετάζουν τη δράση του ιερέα καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ίδιος καλούσε και άλλα άτομα όταν βρισκόταν μόνος του με τις ανήλικες.

Έρχεται κι άλλη καταγγελία

Παράλληλα, ο συνήγορος του ιερέα αμφισβήτησε την αξιοπιστία του κοριτσιού, είπε χαρακτηριστικά πως είναι της μόδας αυτού του είδους οι καταγγελίες, που γίνονται δηλαδή μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος από την υποτιθέμενη πράξη. Υποστήριξε μάλιστα πως η 17χρονη ήταν εκείνη που έστελνε άσεμνα μηνύματα στον ιερέα και στάθηκε στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία επιβαρυντικά για τον πελάτη του.

Πάντως σύμφωνα με την ΕΡΤ, τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για τον συγκεκριμένο ιερέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Η κακοκαιρία «Ελπίδα»… κατεβαίνει προς τα κάτω: Χιονίζει τώρα στην Κηφισιά

Αρνιακός στο για κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε εξέλιξη ο χιονιάς-Θα το στρώσει και στο Σύνταγμα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: «Παγωμένη» Κυριακή με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες

Βιασμός ανήλικης: Αναφορές και για τρίτα πρόσωπα που καλούσε ο ιερέας – Έρχεται κι άλλη καταγγελία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό