17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Βγαλμένο» από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Γκολάρα από 70 μέτρα απόσταση ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Viral έχει γίνει το γκολ του Σαλβαδόρ Ρέγες στο ντέρμπι της Πουέμπλα με την Πατσούκα, το οποίο έχει ομοιότητες με γκολ που μπήκε στο πρόσφατο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ένα γκολ που θυμίζει το πρόσφατο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Φάληρο, μπήκε στο Μεξικό.

Βέβαια πρόκειται για ένα πολύ πιο δύσκολο τέρμα, ωστόσο υπάρχει η ομοιότητα του σημείου στο οποίο μπήκε και του σκορ.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 με τον Μπρουμα στις καθυστερήσεις, μετά από κόρνερ του Παναθηναϊκού, κατά το οποίο ο τερματοφύλακας Σωκράτης Διούδης είχε πάει στην αντίπαλη εστία, μήπως και βοηθήσει να σωθεί ο βαθμός της ισοπαλίας.

Έτσι και στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Clausura η Πατσούκα υποδέχτηκε την Πουέμπλα. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι, που ήταν πίσω στο σκορ με 1-2, βγήκαν μπροστά για το γκολ της ισοφάρισης, μαζί και με ο τερματοφύλακά τους για μια εκτέλεση κόρνερ.

Οι αμυνόμενοι απομάκρυναν και η μπάλα έφτασε στον Σαλβαδόρ Ρέγες, τον αριστερό μπακ της Πουέμπλα, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της ομάδας του. Σε αντίθεση με τον Μπρούμα του Ολυμπιακού αντί να τρέξει με την μπάλα, αποφάσισε να σουτάρει από τόσο μακρινή απόσταση (περίπου 70 μέτρα) στην ανυπεράσπιστη εστία.

Και δικαιώθηκε… Η μπάλα κατέληξε με αργό και βασανιστικό τρόπο στα δίχτυα της Πατσούκα για το τελικό 1-3 όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό :

Στο ίδιο ματς πάντως σημειώθηκε και ένα υπέροχο γκολ, στην πρώτη φάση του αγώνα, μόλις στο 2ο λεπτό από τον Μαξιμιλιάνο Αραούχο.

Απολαύστε το στο παρακάτω :

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό