21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βγαίνουν μαχαίρια! Kanye West: Δεν με χώρισε αυτή (η Kim Kardashian)

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλοι σήμερα πιστεύουν πως η Kim του έδωσε πρώτη τα παπούτσια στο χέρι. Sorry Kanye!

Ανεβαίνουν οι τόνοι στον λαμπερό κόσμο των Kimye!

Kim Kardashian και Kanye West είχαν από κοινού αποφασίσει να προχωρήσουν τις διαδικασίες διαζυγίου χωρίς εντάσεις. Στόχος τους να προστατέψουν τα τέσσερα παιδιά τους από την αρνητική δημοσιότητα της οικογένειας. Σήμερα, όμως, αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο καθώς πληροφορίες θέλουν τον διάσημο rapper έξαλλο με την Kim Kardashian.

Πηγές από το στενό περιβάλλον του Kanye West αναφέρουν ότι είναι πάρα πολύ ενοχλημένος με τη βροχή δημοσιευμάτων που θέλουν την Kim Kardashian να καταθέτει πρώτη αίτηση διαζυγίου όχι επειδή έτσι είχαν συμφωνήσει, αλλά γιατί εκείνη ήθελε να χωρίσουν.

«Έχει βάλει τον στρατό της να αφήσει διάφορες πληροφορίες να διαρρεύσουν τροφοδοτώντας δημοσιεύματα, μόνο και μόνο για να φανεί αυτή αξιοπρεπής», αναφέρει ο κύκλος του West και αν όντως ήταν κοινή απόφαση το διαζύγιο… μάλλον έχει δίκιο ο ράπερ να εξάπτεται.

Όλα τα lifestyle media μεταδίδουν πως ο Kim κατέθεσε πρώτη αίτηση διαζυγίου «για το καλό των παιδιών και της δικής της ηρεμίας» ενώ ο West έκανε την κίνησή του δυο μήνες μετά ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα δώσει ούτε δολάριο στην Kim για διατροφή και έξοδα διαζυγίου.

Σύμφωνα, όμως, με δικό του άνθρωπο που μίλησε στην Page Six, ο West ήταν εκείνος που ζήτησε διαζύγιο επειδή δεν μπορούσε να ζει άλλο στο «παράλληλο σύμπαν» των Kardashians!

«Εκείνος ήταν που της έλεγε, για έναν ολόκληρο χρόνο, πως δεν ένωνε τίποτα πια εκτός από τα παιδιά και ήθελε διαζύγιο. Εκείνη έκανε το παν για να σώσει τον γάμο της», αναφέρει η πηγή και προσθέτει ότι ο Kanye την άφησε να καταθέσει πρώτη αίτηση διαζυγίου για να διασώσει την αξιοπρέπειά της.

Άλλη πηγή –από το περιβάλλον του Kanye πάντα- υποστηρίζει πως πολύ καιρό πριν η Kim πάει στον δικηγόρο, ο ράπερ είχε αλλάξει όλα του τα τηλέφωνα διαμηνύοντάς της πως θα επικοινωνεί μαζί του μόνο μέσω της ασφάλειάς του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν θα εκδοθεί βελούδινο διαζύγιο… έχουμε πάρα πολλά να ακούσουμε!

Ps.

Η έκρηξη του Kaney West ήρθε πάντως μία μέρα μετά την υπέρλαμπρη έξοδο της Kim στο Miami και τις πόζες με τον 27χρονο ράπερ Maluma… 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό