21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Τα πρώτα λόγια για την κατάσταση της υγείας του

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, 07:35

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος πρόσφατα μεταφέρθηκε πριν λίγες μέρες εκτάκτως από την Μύκονο σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά από έντονη αδιαθεσία με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor είχε υψηλό πυρετό και έντονο βήχα κι έτσι χρειάστηκε να γυρίσει εσπευσμένα στην Αθήνα και να νοσηλευτεί.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μέσα από τα social media ενημέρωσε για τα νεότερα της υγείας του, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Είμαι και πάλι εδώ και σας μιλάω από το σπίτι μου πλέον. Ο πυρετός έφυγε, η καταρροή έφυγε, έχει μείνει λίγος βήχας, όπου συνεχίζω και παίρνω την αγωγή μου. Θα ήθελα να σας πω ότι οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν μια ίωση πάρα πολλή δυνατή, η οποία κράτησε μια εβδομάδα. Είχα 40-39,5 πυρετό. Έχει 40 βαθμούς και αντί να ζεσταίνομαι, εγώ κρύωνα λόγω του πυρετού, είμαι καλά όμως, ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα sites από το πιο μεγάλο μέχρι και το πιο μικρό, σε όλους τους δημοσιογράφους και σε όλους εσάς που βομβαρδίσατε το τηλέφωνό μου με περαστικά», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό