20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βατούτιν: Απαιτούσαν αίμα, αλλά στηρίξαμε τον Ιτούδη και δικαιωθήκαμε – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέραν αυτού, οι πρωταγωνιστές της σπουδαίας επιτυχίας της “ομάδας του στρατού” μιλούν για όσα λειτούργησαν σωστά και έφεραν τον όγδοο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του συλλόγου, με τον Αντρέι Βατούτιν να εστιάζει στο πόσο δικαιωμένος αισθάνθηκε για την απόφαση που είχε πάρει ένα χρόνο νωρίτερα, να μην… ακούσει το ρεύμα και να στηρίξει μέχρι τέλους τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στο RIA Novosti για το δύσκολο καλοκαίρι μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four του Βελιγραδίου, την απαίτηση πολλών να απομακρυνθεί ο Δημήτρης Ιτούδης από τον πάγκο της ομάδας, αλλά και τη δικαίωση που ένιωσε ο ίδιος, όταν όλα είχαν ευτυχή κατάληξη μερικούς μήνες αργότερα στη Βιτόρια.

“Μπορεί να μην το θυμάμαι με απόλυτη ακρίβεια, αλλά νομίζω ότι εγώ δεν έκλαψα στη Βιτόρια. Ο Δημήτρης Ιτούδης δάκρυσε, εγώ απλά ήμουν πλημμυρισμένος με έντονα συναισθήματα. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε κι ειδικά για τον Δημήτρη. Αν πάτε ένα χρόνο πίσω, το 2018, μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό, η ομάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με τόση πίεση, που δεν ήταν εύκολο να την αντέξουμε. Πολλοί τότε απαιτούσαν… αίμα, απαιτούσαν την αποχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Κάναμε ένα μικρό διάλειμμα για να ηρεμήσουμε. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι πήραμε την σωστή απόφαση, που δεν αλλάξαμε κάτι. Κρατήσαμε τον Δημήτρη στην ομάδα, κρατήσαμε τους βασικούς παίκτες και καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος. Ήταν ωραίο να βλέπεις την στρατηγική σου να δουλεύει και να αποδίδει” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέι Βατούτιν για ό,τι μεσολάβησε ανάμεσα σε Βελιγράδι και Βιτόρια για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δημήτρης Ιτούδης: “Έπρεπε να πάρω τη Εuroleague για να μείνω στην ΤΣΣΚΑ”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό